Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder / Duguláselhárító 450 g

Raktárkészlet: VAN
Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder / Duguláselhárító 450 g
Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder / Duguláselhárító 450 g
Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder / Duguláselhárító 450 g
Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder / Duguláselhárító 450 g

Lefolyó szagtalanítása - Duguláselhárítás, baktérium készítmény

por alakú koncentrátum 450 g, 16 evőkanál

 

Óvja környezetét, saját és kedvence egészségét környezetbarát termékek használatával!

 

 • Megszünteti és megakadályozza a dugulásokat és a kellemetlen szagokat, fenntartja a szennyvíz vezetékek tisztaságát.
 • Környezetbarát megoldás! 100 %-ban lebomló!

 

 

Raktáron
2-4 munkanap
2024.03.07
Kiszerelés:
Nem kérek plusz szolgáltatást
Külön csomagolva +290 Ft
Dobozva csomagolva +500 Ft / db
Laci lelkiismeretesen csomagol neked. Dobd fel a napját és hívd meg egy kávéra! :) +290 Ft / db
5 190 Ft
(4 087 Ft + áfa)
Egységár: 11 533 Ft/kg
(9 081 Ft/kg + áfa)
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Eredetileg ez a biológiai kezelés, az élelmezési és feldolgozói ipar számára lett kifejlesztve.

 

A hibásan, rosszul működő szennyvíztárolók bűzt, kellemetlen szagokat árasztanak, ázott talajt, gyengén lefolyó WC-t, szennyvízlefolyást, dugulást, visszafolyást eredményeznek. Mindezek felett kezeletlen szennyvíz kijutását a környezetbe.

 

A háztartásokban nagyban lecsökkenthető a szippantási költség és a szennyvízvezetékek is tisztán tarthatóak az Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder használatával.

 

Hatékony, természetes készítmény, nem savas, nem lúgos, nem okoz korroziót. Ezzel ellentétben savas, lúgos vegyületek, tisztítószerek (hipo, sósav, egyéb klórtartalmú szerek) a fémcsövekben kárt tehetnek, amik a csövek gyorsabb elöregedéséhez vezethet, s így akár csőrepedéshez is. A savas, lúgos tisztítószerek, csak az adott pillanatban fejtik ki hatásukat. Az Odormute™ készítmények pedig egy természetes lebontó folyamat eredményeként tartják tisztán a szennyvízvezetékeket, lefolyókat. Háztartásokban házilag is alkalmazható készítmény. Használatával elkerülhető a lefolyó spirál vagy gép használatát.

 • Lefolyók
 • Megszünteti a lefolyóban a dugulásokat
 • Tisztán tartja a szennyvízvezetékeket

 

Hatékonyan használható bármilyen szennyvíz lefolyóban, ipari és háztartási méretekben, kis vagy nagy forgalmú helyeken, iskolák, kórházak, intézmények, élelmezési és feldolgozói üzemekben, éttermekben és kávéházakban, zsírcsapdákban, mosogató lefolyókban, mosdó lefolyókban, mosogatógépekben, padló lefolyókban, kád és zuhany lefolyókban.

 • Szennyvízrendszerek

 

Hatékonyan alkalmazható ezeken túl, szennyvíz rendszerekben, Imhoff tartályokban, városi szennyvíz rendszerekben. Tisztán és dugulásmentesen tartja a lefolyókat, csővezetékeket.

 

Magas koncentrátumú természetes lebontó készítmény.

 

Természetes hatóanyagként nem csak különböző természetes és szintetikus enzimeket tartalmaz, hanem 5 féle baktériumot is  ( aerob és anaerob ). Az 5 baktérium fajból 2 fakultatív anaerob, ami azt jelenti, hogy akár levegő vagy levegő jelenléte nélkül is képesek működni. Ez a hatékony hatóanyag kombináció megszünteti a lefolyókban, szennyvíz vezetékekben a dugulást és a kellemetlen szagokat is felszámolja. Használatával tisztán tarthatja a lefolyókat és szennyvízvezeték hálózatait. A készítmény elfolyósítja a szárazanyagtartalmat, megszünteti a dugulást, teljesen vegyszer mentes kezelés. Alkalmazásával a szennyvízcsövek falán lévő lerakódások megszünnek. Az ott jelenlevő zsírok, keményítők, rostanyagok, fehérjék táptalajai a baktériumoknak, melyeket a készítmény óriási mennyiségben tartalmaz és ezzel helyreállítja a természetes lebontó folyamatokat.

 

A készítmény használata kimondottan biológiai kezelés. A hosszantartó hatékonyságot a készítményben lévő baktériumok önmagukat fenntartó működése eredményezi. A baktérium fajok működésük során további lipáz, proteáz, celluláz és amiláz enzimeket termelnek, amik tovább folytatják a lebontási folyamatokat. Ezért csupán lebontó enzimeket tartalmazó készítményekkel ellentétben az Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder (enzimek és baktériumok együtt) hatásmechanizmus növelésével a készítmény hatékonysága, gazdaságossága és költséghatékonysága is természetesen növekszik. Az enzimek fehérjék, melyek a biológiai lebontási folyamatokat indítják el, azaz katalizátorként működnek. Az enzimek működésükkel szikraként hatnak a baktériumok beindulásához. Az enzimeket élő szervezetek állítják elő és nincs más dolguk, mint a hulladék lebontása, ami nem más, mint vékony filmréteg zsírból, olajból egyéb természetes és szervetlen anyag. A fertőtlenítő vegyszerek, mint a sósav, hipo, egyéb klórtartalmú tisztítószerek ezeket a segítő baktériumokat is megölik a lefolyókban és szennyvíztárolókban. Az Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder folyamatos használatával fent lehet tartani a segítőkész baktériumok lebontó munkáját az alkalmazott vegyszerek mellett is.

 • hatékony, már több, mint 50 éve működik
 • természetes összetevők
 • biztonságos
 • nem mérgező
 • nem maró
 • nem veszélyes
 • könnyű használni

 

A szagok forrását kémiai reakciók utján bontja le az Odormute™ tisztítószer és szünteti meg, nem maszkírozza, mint más tisztítószerek erős parfümöt használva. Az Odormute™ duguláselhárító és megakadályozó készítmény teljesen szagtalan. Nem tartalmaz klór vagy egyéb maró hatású anyagokat. Használatával csökkenti környezete károsanyag terhelését és környezete ökológiai egyensúlyát is pozitívan befolyásolja.

 

Adagolás:

az előírásnak megfelelő mennyiségű szagtalanító szer 1 pohár langyos vízben oldott állapotban kell a lefolyókba önteni. A kezelendő lefolyók közül mindig a közmű csatornához legközelebbivel kell kezdeni a kezelést, hogy a készítmény által a csövek faláról leválasztott maradványok ne okozzanak dugulást. Több szintes épületekben, az első szinten kell kezdeni a szagtalanító szer használatát. 24 óra elteltével, kezdhető el a következő szint kezelése. A kezeléseket lehetőleg akkor végezzük, amikor tudjuk, hogy a legtovább lesz használaton kívül a lefolyó ( általában az esti órák, zárás előtt közvetlenül ).

Néhány példa az alkalmazásra:

Fodrászat/Szépségszalon : 1 evőkanál naponta
Fűrdőszoba kád/zuhanyzó lefolyó : 1 evőkanál hetente
Bár pult lefolyó : 1 evőkanál hetente
Emésztő tartály : 4 evőkanál havonta
Padló összefolyó : 1 evőkanál 2 hetente
Zsírfogó (éttermekben) ˟: 2 evőkanál naponta
Zsírfogó (kisebb étterem,kávézó) ˟ : 2 evőkanál 2 hetente
Mosogató lefolyó : 1 evőkanál hetente
Mosoda padló összefolyó : 1 evőkanál hetente
Szennyvíz tároló : 4 evőkanál havonta
Piszoár (kis forgalmú) : 1 evőkanál havonta
Piszoár (nagy forgalmú) : 1 evőkanál hetente
Zárt tartályos WC : 1 evőkanál / 40 liter minden feltöltéskor 

˟ Magas hőmérsékletű zsírfogók esetében hideg vízzel kell hűteni, mert 48 °C felett a baktériumok elpusztulhatnak.

Hasonló termékek
Adatok
Márka
Odormute
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
027821007018
Tömeg
450 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
argep.hu aprohirdetesingyen.hu arcedula.hu kandh mypos_eu