+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

Hungarian Pug Rescue

Hungarian Pug Rescue

 

Működésünket 2011-ben a Zöld Zebra Egyesületnek köszönhetően kezdhettük meg, később pedig az Országos Állatvédőrség Alapítvány szárnyai alatt folytattuk a tevékenységünket. Azonban hosszútávú célunk az volt, hogy a Mopsz Fajtamentés a saját lábára álljon. Ennek első lépcsőfoka egy önálló alapítvány létrehozása volt, mely 2015.02.20-án Mopszokért Alapítvány néven látott napvilágot.

Mentvényeink rendszerint idősebb, szaporítótól mentett, magára hagyott, rossz körülmények között tartott, vagy testileg-lelkileg bántalmazott mopszok, akiknek gyógykezelésre, rehabilitációra, szocializációra van szükségük, mielőtt gazdikeresővé válhatnának. Ennek érdekében ideiglenes befogadóknál, családban, -lehetőségeinkhez mérten sajátjainkban- helyezzük el őket. Saját kutyáink is közülük kerültek ki, ők a későbbiek során részt vesznek az újabb mentvényeink szocializálásában. 

Legfontosabb számunkra, hogy mentvényeinknek olyan gazdit találjunk, aki hátralévő életükben a miénkhez hasonló szeretettel, gondoskodással bizonyítja, hogy az esetlegesen korábban átélt borzalmakban már soha többé nem lesz részük, és vannak jó emberek is, akikben érdemes bízni. A gazdijelöltekkel való találkozókat jelentkezési sorrendben beszéljük meg, mi az álomotthont szeretnénk nekik megtalálni.

„Munkánk” karitatív, család, munka, iskola mellett végezzük, bért, fizetést vagy bármilyen juttatást cserébe nem kapunk, nem veszünk fel.

Kutyáink KIZÁRÓLAG ivartalanítva, oltva, csippelve, és tisztán kerülnek gazdihoz, ivaros kutyát nem adunk örökbe, a szaporítást NEM támogatjuk!!!

 

Köszönjük hogy elolvastátok!

Üdvözlettel:

HPR csapat

http://www.mopszmentes.hu/

 

 


 

 

Hungarian Pug Rescue Fajtamentő Egyesület és a KutyaMánia Webshop közös akciójaként 3 féle képpen támogathatja vásárlásával a HPR munkáját.

- Támogatói táp vásárlásával

- Megjelölt termékek vásárlásánál adott adománnyal, lsd lent ↓

- Vásárlásának 5%-nak a felajánlásával lsd lent ↓

 

Amennyiben szeretné, hogy a neve felkerüljön a támogatók közé kérjük megrendelése megjegyzésébe írja bele!

 

Elérhetőségek:

web: www.kutyamania.hu

E-mail: akutyamania@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/retrieverhelp?fref=ts

 


 

Vásárlásukkal támogattak:

Feltöltés alatt!

 

Tovább
-20%
Előrendelhető
Kedvencekhez
Kutyás Autós matrica
Kutyás Autós matrica
Kutyás Autós matrica
Kutyás Autós matrica
800 Ft
1 000 Ft
Összehasonlítás

KutyaMánia Kisállat Webáruház akciója:

5% a vásárlása végösszegéből

 

Hungarian Pug Rescue Fajtamentő Egyesület számára lehetőséget biztosítunk egy újabb pénzgyűjtési/támogatási formára. Minden termék teljes, nem akciós áron történő megvásárlásakor 5% - kal támogatod a Hungarian Pug Rescue Fajtamentő Egyesületet, ha újonnan regisztrált vásárlókként /2013.08.01 utáni regisztráció/ vagy 10.000 ft feletti vásárlás leadása esetén, a KutyaMánia Webáruházon keresztül vásárolsz, és kiválasztod a Hungarian Pug Rescue támogatását.
Kivétel ez alól a K9-es termékcsalád, náluk az akciós áron is él az 5%-os felajánlás!

 

Tehát, ha egy olyan terméket szeretnél megvásárolni a KutyaMánia Webáruházban, amely pillanatnyilag akciós, de szeretnéd támogatni a Hungarian Pug Rescue fajtamentést és ezt jelzed számunkra a megrendelésben, akkor a termék teljes áron lesz felszámolva. Ekkor a termék teljes árának és az akciós árának a különbözete lesz elkülönítve a Fajtamentés számára.

 

Megrendelésednél jelöld be a Hungarian Pug Rescue-t!

 

Hungarian Pug Rescue Fajtamentő Egyesület és KutyaMánia Webáruház CsapatA

 

Tovább