Rólunk, vagyis bemutatkoznak a KutyaMánok

2012 február elsején indítottuk webshopunkat azzal a céllal, hogy az amúgy is általunk árusított termékeket minél többen elérjék akár az ország távolabbi pontjairól is. Célunk a gyors, precíz, minőségi és hozzáértő kiszolgálás. Az oldalunkat igyekszünk olyan termékekkel megtölteni amelyekkel saját vagy közeli ismerősök által tapasztalatot szereztünk és bízhatunk a termék minőségében. Igyekszünk folyamatosan, de ésszerűen bővíteni a termékpalettánkat. MAGYAR emberekért MAGYAR emberek, MAGYAR céggel. Bármi kérdéssel illetve kéréssel forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Kifejezetten az allergiás kutyák gazdáit és a retriever, vadász kutyás sport iránt érdeklődőket vettük fő irányvonalnak. Mára Magyarország legnagyobb dummy kiképzőeszközök választékával és kiegészítőikkel bővelkedő kiképzési eszköz kínálattal büszkélkedhetünk. Termékeink közt megtalálhatóak a hipoallergén tápok, sport- és munka-, illetve kölyök kutyatápok, kutya játékok, samponok, fekhelyek, hasznos kellékek és kiképzési eszközök pl: póráz, nyakörv, halti, táskák, dummy kellékek. Terméklistánkat folyamatosan bővítjük főleg saját és ismerősök tapasztalati által.
 
 
Hazai termék
Támogassuk együtt a Magyar gazdaságot!
Magyar áru, magyar alapanyagból! 2000 óta kutya és macskatápok gyártásával foglalkozó cég. Fer-Dog tápjai már megtalálhatóak a webáruházunkban.

 

KutyaMánok


Rólunk bővebben:

 

Egyházi Szabolcs

 

12 éves lehettem amikor megkaptam első kutyámat, azóta több kutyafajtával is megosztottam otthonomat és jó pár év telt el. 2009-ben hoztam el a Retriever Rescue-tól Zoét aki által a munkakutyás élettel is megismerkedhettem. Elkezdtük a dummy-s képzést, síphoz szoktatást, amelyhez mint közben kiderült nagy tehetsége van. Amint egyre többet tudtam annál jobban magába szippantott ez az életforma. Mostanra elengedhetetlen kellék lett számunkra a vadászsíp és a dummy-s táska a kocsiban, ha egy szép táj tárulna elénk rögtön tréningezhessünk. Emellett folyamatosan képzem magam és Zoét, hogy igazán profi szintre juthassunk el, segítősködünk dummy és filed trialon is. Megismerkedtem a tradicionális és klikkeres kutyaiskolás képzésekkel is, voltam segítő oktató, amely nagyon nagy alapot és tágabb szemléletet adott a dummy képzéshez is.

 

Zoé

Zoé kutya

 

Zoé & Szabi

Zoé & Szabi

 

Zoé & Szabi munkában

Zoé & Szabi munkában

 

Zoé

Zoé munkábanTemplom Réka

 

8 éve kutyázom (2005), jelenleg 2 brie-i juhász kutyám van. 8 éve az első kutyámat teljesen hobby céllal vettük, illetve annak érdekében, hogy a frissen beköltözött családi házban biztonságban érezhessük magunkat. Azóta szerelem van a kutyákkal és a fajtával legfőképp. Igyekszem minél több szegmensét megtanulni és megismerni ennek a természetközeli hobby-nak (számomra már életformának). Remus-szal főként kiállítási vonalon mozogtunk. Legnagyobb díjaink Hungária Junior Champion, Hungária Champion, Hungária Show Champion, Selected in France illetve a Francia Főtenyészszemlén munkaosztályban elért 1. helyezett, Derbygyőztes 2006, Championok Championja 2006, BOB, 2006 Év Fiatal Kanja. A kiállítás mellett fontos volt számomra a fajta eredeti jellegének a megőrzése így sok időnket töltöttük pásztorkodással. Elért eredményeink a terelő munkavizsga és jó pár versenyen való részvétel. Remus korai és hirtelen halála után került hozzánk Sumer és Kendra. Velük illetve akkor már folyamatban lévő kiképzésvezetői tanfolyammal indult meg a kutyák képzése felé mozdulásom. Jelenleg is az egyik kutyaiskolán tevékenykedek. Az életkörülményi változások miatt már kevesebb tér jutott a kiállításoknak illetve nagy szerelmemnek a terelésnek, de jelenlegi két kutyámmal is meg-meg jelenünk ilyen rendezvényeken. Sumer 4 éves, Kendra 3,5 éves. Velük kapcsolatban került előtérbe számomra, hogy milyen is ha az ember kutyája érzékeny valamilyen táplálék-összetevőre. Sok tápot kipróbáltam, szinte az összes nagyobb gyártó termékével van saját tapasztalatom. Igyekeztem ennek mértékében összeállítani a webshop termékeit. Fő szempont volt számomra a minőség és az, hogy tényleg olyan összetevőket tartalmazzanak amelyek a kutyáinknak hasznosak. Bármilyen kérdés esetén nyugodtan keressenek meg, igyekszem majd tudásomnak legjavával válaszolni rá!

 

A falka

A falka

 

Remus

Remus

 

Remus & Réka

Remus & Réka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sumer

Sumer

 

Sumer

Sumer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kendra

Kendra

 

Kendra

Kendra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viszlát!

Viszlát!

Webáruház készítés
argep.hu aprohirdetesingyen.hu arcedula.hu kandh mypos_eu