+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

Acana

 

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Acana

 

Minőség negyed évszázada


A Champion Petfoods küldetése tiszta és világos: biológiai szükségleteknek megfelelő terméket gyártani friss kanadai élelmiszerekből


Szemben a multinacionális vagy marketingvállalatokkal, akik nem a valódi termékfejlesztésre, hanem döntően az értékesítésre koncentrálnak, a Champion Petfoods speciális macska- és kutyaeledelek gyártójaként a kiváló minőségre helyezi a hangsúlyt több mint negyed évszázada.

A "biológiai szükségleteknek megfelelő" koncepció a szárazeledelek egy új kategóriáját képviseli, azaz úgy kell táplálni kedvenceinket, ami megfelel az anatómiai felépítésüknek és az újrafelfedezett, természetes étrendnek.

Az általuk használt összetevők is teljesen eltérőek. Nem használnak árutőzsdén vásárolt és többszörös feldolgozáson átesett alapanyagokat, kizárólag a gyárat körülvevő mezőgazdasági régió, a több ezer tó és a Csendes-óceán által biztosított élelmiszerek képezik az ACANA kutyaeledelek alapját. A húsféleségek emberi fogyasztásra alkalmasak, és legnagyobb részük MINDEN NAP FRISSEN érkezik.

A friss kanadai élelmiszerekből készült biológiai szükségleteknek megfelelő szuper prémium szárazeledel gyártásához magasabb technológiai színvonal szükséges, mint a hagyományos termékek előállításához.

Az egyedi gyártástechnológia és a kiemelkedő innovációs képességük számos jelentős elismerést szerzett az iparágban nemzetközi szinten is.
Reinhard Muhlenfeld Acana kutyatáp alapítójaReinhard Muhlenfeld
alapító
Champion Petfoods LP

Kizárólag olyan termékeket értékesítünk, amit ők gyártanak a díjnyertes gyárukban, Kanada Alberta tartományában. A több mint 50 országban forgalmazott ACANA termékek minőségét a kanadai Kormány igazolja és folyamatosan ellenőrzi, továbbá a márka megfelel az összes nemzetközi, kisállateledelekre vonatkozó előírásnak.

De talán, ami a legfontosabb különbség, a biológiai szükségleteknek megfelelő filozófia iránti elkötelezettségünk, amely forradalmasítja a társállataink táplálását.
Acana

A Biológiai Szükségleteknek Megfelelő™ Eledel Filozófiája

A kutya és a macska egy igazi vadász – fogazatuk, állkapcsuk és emésztőrendszerük felépítése alapján a tudomány a ragadozók osztályában sorolja őket, ezért természetes táplálékuk a húsalapú étrend.

 

A biológiai szükségleteknek megfelelő ACANA macska- és kutyaeledelek egy új termékkategóriát testesítenek meg; tükrözi azt a változatos étrendet - sokféle és teljes értékű húsokkal, nagy mennyiségben-, amelyet a ragadozók természetes körülmények között fogyasztanak.

 

Eltérően a hagyományos száraztápoktól, a biológiai szükségleteknek megfelelő ACANA gazdag fehérjékben és szénhidrátokat mérsékelt mennyiségben tartalmaz. A változatos húsalapanyagok – baromfifélék, vörös húsok, halak - jelentős részét FRISSEN dolgozzák fel, így megőrzik értékes tápanyagaikat.

 

 

Tovább