+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

Szagtalanító

Raktáron
Kedvencekhez
Odormute Waste Terminator Powder
Odormute Waste Terminator Powder
6 800 Ft
Egységár: 18 889 Ft/kg
Összehasonlítás

ODORMUTE ™ gazdaságosan, környezettudatosan a szennyvíz és a szagok ellen
már 50 éve... mert működik!

 

Környezetünk és legfőként az ivóvíz készletünk szennyezettségének problémáival nap, mint nap szembesülünk. A szennyező anyagok kijuttatása ipari és kommunális szinten egyaránt napi életünk része. Egy átlag háztartásban körülbelül 20-30 különböző nem természetes hatóanyagú, maró hatású tisztítószer lelhető fel. Használatuk egészségiügyi kockázatot is hordoznak. Környezetünkbe juttatva ezen anyagokat, a természetes folyamatokat gátoljuk és borítjuk fel. Sokszor saját házunk táján is alkalmazunk felesleges kemikáliákat, amik terhelik környezetünket. Gondoljunk a zuhany-, vagy mosogatólefolyóknál használt tisztítószerekre vagy egy egyszerű hipóoldatos felületkezelésre, amivel nem feltétlenül garantált a szag megszüntetése. Sósav mely maró, korrozív hatású, a króm felületeket károsítja, rondítja. A vas csöveket tönkre teszi. Az Odormute™ készítmények alternatív vagy egyedüli megoldást nyújthatnak. Odormute™ a szag forrását szünteti meg a szagot előidéző molekulák lebontásával. Szinte minden háztartásban előfordulnak szagok, melyek megszüntethetők természetes készítményekkel. Csökkentse környezete terhelését és ahol csak lehet használjon természetes enzim készítményeket! Éljen egy környezettudatosabb életet!

 

Az Odormute™ enzim és baktérium készítmények, a szag forrásával kapcsolatba lépve, megoldást kínálnak a természetes eredetű szagok megszüntetésére, ellentétben az olyan illatosító szerekkel, melyek a szagok forrását nem képesek megszüntetni csak elfedik. Az alkalmazási területe végtelen, hisz bármilyen természetes eredetű szagot felszámol, az Odormute™ formula. Lehet az macskaalom, kisállatketrec, kutyakennel, lóistálló vagy biológiai szennyvízkezelés. Hatóanyagának köszönhetően a természetes enzimek és baktériumok közreműködésével a szagok megszűnnek, anélkül, hogy bármilyen élő szervezetet károsítanának. Teljesen biztonságos enzim-alapú készítmények, 100%-ban lebomló tisztítószerek.

 

Az alkotó enzimek természetesen előforduló molekulák, melyek fontos szerepet töltenek be az élő szervezetek biológiai egyensúlyában, a lebontási folyamatokban. Bármilyen felületen alkalmazható a készítmény betontól a szőnyegig. Az anyag nedvszívóképességén múlik, hogy milyen mélyre hatol a szag forrása.

 

Az Odormute™ története

Ken és June Etter találta fel az Odormute™-ot, a Ryter cégnél, az USA-ban. 1957 óta úttörőként állítottak elő enzim és baktérium készítményeket, a mai napig is ugyan arra a célra és alkalmazásra. Hueter Toledo, mint a mai gyártó cég célja hasonlóképpen ugyan az, mint elődjéé volt, hogy magas szinvonalú termékeket állítson elő, a mindennapi problémákra. Az egyszerű kisállatalom, macskaalom, kutya kennel szagtalanításán túl, a háztartási biológiai szennyvízkezelés, lefolyó szagtalanításon keresztül, a mezőgazdasági, ipari méretű felhasználásig nyújt megoldást.

 

A jelenleg is gyártott termékek sok éves kutató és elemző munka gyümölcsei.

Odormute molekula

 

A Hueter Toledo készítmények, mind veszélytelenek az emberi, állati, növényi szervezetekre. Nem toxikusak, nem maró hatásúak.

 

Az Odormute™ formulák természetes enzimek, baktérium készítmények, amik kémiai lebontó folyamataival szüntetik meg a szagokat és annak forrását.

 

Az Odormute™ készítmények jellemzői:

  • hatékony, már több, mint 50 éve működik, használják
  • természetes összetevők
  • biztonságos
  • nem mérgező
  • nem maró
  • nem veszélyes
  • könnyű a használata
  • Gyorsan és biztonságosan szünteti meg a legkellemetlenebb szagokat is!

 

Tovább