Odormute™ Outhouse Formula Digester Powder "Ryters Green Label"/ Emésztő formula kültéri toalettekhez

Raktárkészlet: VAN
Odormute™ Outhouse Formula Digester Powder
Odormute™ Outhouse Formula Digester Powder
Odormute™ Outhouse Formula Digester Powder
Odormute™ Outhouse Formula Digester Powder

por alakú koncentrátum 450 gr, 16 evőkanál

 

 

Óvja környezetét, saját és kedvence egészségét környezetbarát termékek használatával!

 


 • Felgyorsítja a lebomlási folyamatokat és megszünteti a kellemetlen szagokat.
 • Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló!

 

A készítmény alkalmazása:

 • kinti WC-k, árnyékszékek,
 • kemping toalettek, tábori WC -k
 • szennyvízaknák, szennyvíztárolók, emésztőgödrök

 

 

450 g
Előrendelés
3-6 munkanap
2024.07.03
3450
Nem kérek plusz szolgáltatást
Laci lelkiismeretesen csomagol neked. Dobd fel a napját és hívd meg egy kávéra! :) +290 Ft / db
3 950 Ft
(3 110 Ft + áfa)
Egységár: 8 778 Ft/kg
(6 912 Ft/kg + áfa)
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az Odormute™ Outhouse Formula készítmény alkalmazása, azon több tízezer háztartást érint, akik kinti WC-t használnak és nem rendelkeznek közmű csatornával. Hazánkban számos település, nem rendelkezik csatornahálózattal, ahol továbbra is emésztőgödröket használnak. Az emésztőgödrök falain az évek során felgyülik olyan szervesanyag réteg, ami kezeletlenül csökkenti az elszivárgást, aminek következménye az egyre gyakoribb szippantás, aminek költségei is évről-évre növekednek. Az Odormute Outhouse formula, egy emésztőgödör tisztító tabletta. A hibásan, rosszul működő szennyvíztárolók bűzt, kellemetlen szagokat árasztanak, ázott talajt, gyengén lefolyó WC-t, szennyvízlefolyást, dugulást, visszafolyást eredményeznek. Mindezek felett kezeletlen szennyvíz kijutását a környezetbe.

 

A háztartásokban nagyban lecsökkenthető az emésztőgödör szippantási költsége, tisztítása, karbantartása és a szennyvízvezetékek is tisztán tarthatóak az Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder használatával.

Az Odormute™ készítmények használatával:

 

 • csökkentheti szippantási, szennyvízszállítási költségeit.
 • A készítmény hatékonyan, gyorsan lebontja a szárazanyagtartalmat, elfolyósítva azt, így felgyorsítva az elszivárgást. Kezelést követően napok múlva javulás várható.
 • A megfelelő kémiai reakciók beindulásával megszünteti a kellemetlen szagokat.
 • Az emésztőgödör falán képződött réteget is lebontja, ezzel megindítja az addig eldugult szivárgási pontokat.

 

Magas koncentrátumú természetes lebontó készítmény.

 

Természetes hatóanyagként nem csak különböző természetes és szintetikus enzimeket tartalmaz, hanem 5 féle baktériumot (aerob és anaerob) is. Az 5 baktérium fajból 2 fakultatív anaerob, ami azt jelenti, hogy akár levegő vagy levegő jelenléte nélkül is képesek működni. Ez a hatékony hatóanyag kombináció megszünteti a kellemetlen szagokat és elfolyósítja a hulladékot, elbontja a WC papírt. Az ott jelenlevő zsírok, keményítők, rostanyagok, fehérjék táptalajai a baktériumoknak, melyeket a készítmény óriási mennyiségben tartalmaz és ezzel helyreállítja a természetes lebontó folyamatokat.

 

A készítmény használata kimondottan biológiai kezelés. A hosszan tartó hatékonyságot a készítményben lévő baktériumok önmagukat fenntartó működése eredményezi. A baktérium fajok működésük során további lipáz, proteáz, celluláz és amiláz enzimeket termelnek, amik tovább folytatják a természetes lebontási folyamatokat. Az Odormute™ Outhouse Formula enzimeket és baktériumokat együttesen tartalmazza, ezzel a hatásmechanizmus növelésével a készítmény hatékonysága, gazdaságossága és költséghatékonysága is természetesen növekszik. Fontos, hogy a készítmény enzimeket is tartalmaz nem csak baktériumokat, amiknek a működésével felgyorsulnak a természetes lebontási folyamatok. Az enzimek fehérjék, melyek a biológiai lebontási folyamatokat indítják el, azaz katalizátorként működnek. Az enzimek működésükkel szikraként hatnak a baktériumok beindulásához. Az enzimeket élő szervezetek állítják elő és nincs más dolguk, mint a hulladék lebontása, ami nem más, mint vékony filmréteg zsírból, olajból egyéb természetes és szervetlen anyag. Környezetromboló vegyszerek, mint a hipo ezeket a segítő baktériumokat is megölik a lefolyókban és szennyvíztárolókban. A fertőtlenítő vegyszerek, mint a sósav, hipo, egyéb klórtartalmú tisztítószerek ezeket a segítő baktériumokat is megölik a lefolyókban és szennyvíztárolókban.

 • hatékony, mert már több, mint 50 éve működik
 • természetes összetevők
 • biztonságos
 • nem mérgező
 • nem maró
 • nem veszélyes
 • könnyű használni

 

Használati útmutató kinti WC-khez, kempingekben.

Az első kezelés során alkalmazott mennyiség:

8 evőkanál por / 4 liter langyos vízben feloldva (5-10 perc). Majd heti rendszerességgel (forhgalmas kempingekben) vagy ahogy szükséges 4 evőkanál / 4 liter langyos vízben feloldva (5-10 perc).

Használati útmutató emésztőgödrökhöz, tartályokhoz.

Az első kezelés során alkalmazott mennyiség, amennyiben 3,8 m3 (ha ennél kisebb, csökkentse a dózist):

8 evőkanál por / 4 liter langyos vízben feloldva (5-10 perc), a WC-be lehúzva adagolva. Majd a következő 3 héten keresztül heti rendszerességgel 4 evőkanál / 4 liter langyos vízben feloldva (5-10 perc), a WC-be lehúzva adagolva.

 

Az általános karbantartáshoz szükséges mennyiség havonta 4 evőkanál / 4 liter langyos vízben feloldva (5-10 perc), a WC-be lehúzva adagolva.

 

Hasonló termékek
Adatok
Márka
Odormute
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
027821002105
Tömeg
450 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
argep.hu aprohirdetesingyen.hu arcedula.hu kandh mypos_eu