Táplálkozási májfunkció támogatás krónikus májelégtelenség esetén
MONOPROTEIN FORMULA: Egyetlen állati fehérjeforrás az ételintolerancia kockázatának minimalizálása érdekében, valamint a dehidratált összetevők a nagyobb tápanyagellátás érdekében
1+2: Egyetlen dehidratált állati fehérjeforrásból és 2 szénhidrátforrásból készült
LOW COPPER: Alacsony réztartalom a májban való felhalmozódás korlátozása érdekében
EPA – OMEGA 3: Az omega-3 zsírsavak a gyulladás csökkentésével lassítják a májbetegség progresszióját
L-CARNITINE: Az L-karnitin javítja a zsíranyagcserét, csökkenti a máj lipidózisának kockázatát
NATURAL PRESERVATION: Csak természetes antioxidánsok az élelmiszerek oxidatív károsodásától való megóvása érdekében
Összetevők: borsó (30%), rizs (25%), sertészsír, dehidratált sertéshús (10%), szárított répapép, hidrolizált sertésfehérje, élesztő, szárított cikóriapép, faanyagok, lazacolaj, camelina olaj, kálium-klorid, kalcium-karbonát, psyllium héj és magvak, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, β-1,3/1,6 glükánok élesztőből, Saccaromyces cerevisiae