A VETERINARY HPM egy új generációs macskaeledel, amit a húsevők tápanyagigényének legpontosabb kielégítésére fejlesztettek ki. Az új és egyedülálló terméksor alapja a szénhidrátban szegény és fehérjében gazdag receptúra. Tehát kevesebb keményítőt és szénhidrátot tartalmaz, de sokkal több állati eredetű fehérjét. Az eredmény egy macskája igényeihez tökéletesen illeszkedő táp.
ALACSONY FOSZFORTARTALOM
Az alacsony foszfortartalmú étrend segít lelassítani a vesebetegség progresszióját és minimalizálni a másodlagos hiperparatireoidizmus kialakulásának kockázatát
CSÖKKENTETT FEHÉRJETARTALOM
Csökkentett mennyiségű, kiváló minőségű fehérje etetésével csökkenthető az urémiát okozó anyagok termelődése a vese megfelelő folyadékháztartásának és a test kondíciójának megtartása mellett.
FOSZFOR MEGKÖTÉSE
Foszforkötő anyagok (chitosan és kálcium-karbonát) hozzáadásával csökkentihető a foszfor biológiai értékesülése (hatása a Virbac által klinikailag bizonyítva)
MAGAS ENERGIASŰRŰSÉG ÉS ÍZLETESSÉG
Magas energiasűrűsége révén a napi adag kicsi és koncentrált, ízletessége biztosítja a megfelelő napi táplálékbevitelt, megakadályozza az alultápláltság kialakulását.
MAGAS EPA+DHA TARTALOM
A magas omega-3 telítetlen zsírsavszint, főként EPA + DHA formájában, segít korlátozni vesében zajló gyulladásos folyamatokat.
ÖSSZETÉTEL :
Dehidratált sertésfehérje*, rizs, állati eredetű zsírok, teljes borsó, burgonyakeményítő, burgonyafehérje*, ásványi anyagok, hidrolizált sertés- és baromfi fehérje*, lignocellulóz, cukorrépapép, lenmag, halolaj, fruktooligoszacharidok,
chitosan, articsókalevél, pasztőrözött Lactobacillus acidophilus.
* fehérjeforrás
BELTARTALOM :
(A FELHASZNÁLÁSRA KÉSZ TÁPBAN %)
Fehérje: 30
Zsír: 21
Hamu: 6
Nyers rost: 4
Összes étrendi rost: 10
Szénhidrát (NFE): 33.5
Keményítő: 26
Kálcium: 0.9
Foszfor: 0.45
Nátrium: 0.4
Kálium: 0.8
Omega-6 zsírsavak: 3.5
Omega-3 zsírsavak: 1.1
EPA+DHA: 0.4
Metabolizálható energia (kcal/100g): 401
Mért metabolizálható energia (kcal/100g): 414
Fehérje emészthetősége (in vivo; %): 89
Zsír emészthetősége (in vivo; %): 93
Fehérjéből származó energia (%): 26
Zsírból származó energia (%): 45
NFE-ből származó energia (%): 29
Fehérje/energia arány (g/Mcal): 75
Montmorillonit: 0.5%
Lactobacillus acidophilus: 7 mg/kg
Chitosan: 800 mg/kg
Articsókalevél: 500 mg/kg
Kálcium-karbonát: 1.4%
E-vitamin: 610 mg/kg