+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

Vetbed® Gold kutyafekhely 100 x 150 cm

Raktáron

Vetbed® Gold kutyafekhely 100 x 150 cm

 

Vetbed Gold vastagabb mint az eddigi Vetbed fekhelyek, nagyobb a rugalmassága, egyedi a vízelvezető képessége és kiváló a hőszigetelése, különbözik minden más kutyafekhelytől a piacon.

Strapabíró, mindennapi használatra, egyedi tulajdonságokkal alkalmas az állatok valamennyi életszakaszában.

Permafresh fibre szálak biztonságos, nem-toxikus szerves anyag. Élettartama során a kutyafekhely, biztosítja a hatékony megelőzést a baktériumok, penész és gombák ellen. Segít létrehozni a higiénikus környezetet. A közös poratka élelem hiány következtében meghal.

Fiatalabb állatoknak: az ő védelmükre, és a hőtartásának kiegyensúlyozására, a speciális vízelvezető tulajdonságok biztosítják, hogy szárazon maradjon és melegen még baleset esetén is.

Idősebb állatoknak: Élvezze a jóval magasabb fokú kényelmet és a mobilitást, állandó meleget biztosít, a szálak tulajdonságának köszönhetően a hő megmarad.

Fekvő/beteg állatoknak: Állatorvosok ajánlásával a fekvő állatoknak, kórházi ellátást igénylő, illetve megelőző / műtét utáni ellátás alatt is.

Ellésnél: Megtartja az anya és a kölykök melegen és szárazon tartja, megtartva a test melegét, és csökkenti a kockázatot a hipotermiára. A textúrája kényelmet és biztonságot ad.

Vetbed a nagyobb térfogat, nagyobb rugalmasság, egyedi vízelvezető képessége és kiváló hőszigetelés miatt különbözik minden más kutyaágytól a piacon.

Jelölt ® Best Dog Bed címre a Your Dog magazin olvasói által.

Tulajdonságok:
- Az élet minden szakaszában a kutyák, macskák és háziállatok számára
- Kiváló vízelvezető képessége
- Hatékony házi poratka és a közös baktériumok ellen
- Harcol a "kutyus illata!" ellen- ÁFekhely hosszabban friss marad
- Megakadályozza a baktériumok, penész és gomba szaporodását
- Erős, tartós, és könnyen tisztíthatók
- Géppel mosható
- Biztonságos és nem mérgező
- Meleg, kényelmes és biztonságos a háziállatoknak
- Higiénikus, nem irritál, és nem allergizál
- 2100g / m2
- Anyaga: 100% poliészter


Eton Veterinary Clinic: "A Vetbed ® tökéletes ágy kedvence részére!"
Sandhole Veterinary Centre: "Nem tudom eléggé dicsérni Vetbedet."

Szállítási idő

TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Mindig vedd figyelembe, hogy az adott terméknél milyen szállítási idővel számolunk. Ez az egész rendelésre fog szólni. Ezek tájékoztató jellegűek, jelenlegi helyzetben hosszabb beszerzési idő is előfordulhat.

Aktuális raktárkészletről telefonon érdeklődhetsz!

Rendelésre
21 500 Ft
(16 929 Ft + áfa)
Egységár: 5 375 Ft/db
(4 232 Ft/db + áfa)
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről