VetPlus Aktivait Small Breed kapszula 60 db

Raktárkészlet: Beszerzés alatt
VetPlus Aktivait Small Breed kapszula 60 db

Étrendkiegészítő közepes és nagytestű kutyáknak, melynek használatával megelőzhetők és csökkenthetők az öregedéssel járó mentális és fizikai aktivitás tünetei. Az Aktivait kapszulák összetevői természetes antioxidánsok, melyek segítenek fenntartani a kutyáknál a normál energiaszintet és a mentális éberséget.

Beszerezhető
2-4 munkanap
2024.06.26
Kiszerelés:
Nem kérek plusz szolgáltatást
Laci lelkiismeretesen csomagol neked. Dobd fel a napját és hívd meg egy kávéra! :) +290 Ft / db
15 290 Ft
(12 039 Ft + áfa)
Egységár: 255 Ft/db
(201 Ft/db + áfa)
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

VetPlus Aktivait Large Breed kapszula – Étrendkiegészítő közepes és nagytestű kutyáknak, mely csökkenti az öregedéssel járó mentális és fizikai aktivitás tüneteit. Megelőzi az időskori szellemi és aktivitási szint csökkentését.

A nemzetközi szakirodalomban a humán Alzheimer szindrómához hasonló tüneteket írnak le CCD kognitív diszfunkciónak, vagy CDS kognitív zavar szindrómának. Ezt az agy progresszív degeneratív elváltozásai idézik elő. Mely viselkedési zavarokban mutatkozik. Fontos a pontos diagnózis, mert ki kell zárni az Egyéb viselkedési problémákat.

Kistestű kutyáknál gyakrabban írják le a betegséget, mert élettani sajátosságuk, hogy hosszabb az életciklusuk. Kutatások igazolják macskáknál 11-14 éves korban 28 % érintett, míg 15 év felett 50 %.

A kognitív diszfunkció idősebb kutyákat és macskákat érintő állapot, amit az agyban lezajló progresszív, degeneratív folyamatok okoznak. Jellemzője a viselkedés változása, amit a kognitív képességek fokozatos csökkenése és a tanult viselkedésminták eltűnése jelez. Idős állatokban gyakran előfordul, de a klinikusok és a tulajdonosok is a korral összefüggő viselkedésváltozásként értelmezik.

Klinikai tünetek mely felismerésekor előnyös a VetPlus Aktivait kezelés: • Aktivitás: zavartság, tájékozódási zavar

• Diszorientáció: eltévedés a saját kertben vagy lakásban, csökkent aktivitás, szobatisztaság képességének elvesztése

• Reakciók és szociális viselkedés: nem ismeri fel a családtagokat, ok nélküli ugatás, elfelejti a betanult trükköket

• Alvás/ébrenlét: alvási szokások megváltozása, álmatlanság, éjszaka sétál.

Ezeknek a viselkedési változásoknak komoly hatásai vannak az állatok és a gazdáik jólétére, illetve az ember és állat közötti kötelékre. A kognitív változások csökkenthetik az állat stresszkezelési képességét és szorongást okozhatnak, mely további rendellenességeket eredményezhet, mint az elkülönülés, szorongás vagy fóbiák.

Mivel a tulajdonosok ritkán ismerik fel vagy észlelik a betegséget, kulcsfontosságú, hogy az állatorvosok aktívan érdeklődjenek a viselkedésváltozások felől idősödő betegek esetében, minden alkalommal.

Összetevők

nagytestű Kutya (20kg felett): DHA/EPA 70mg C-vitamin 40mg N-acetil-cisztein 60mg L-karnitin 27mg Alfa-liponsav 30mg E-vitamin 20mg Acetil-L.karnitin 10mg Co-Q10 3mg Foszfatidil-szerin 3mg Szelén 25ľg

A kapszulákat lehet étellel keverni vagy egészben adni naponta egyszer.

A kutyáknak való AKTIVAIT-et TILOS macskáknak adni.

Hasonló termékek
Adatok
Specifikáció
Rehabilitáció alatt
Márka
Vetplus
Raktárkészlet
Beszerzés alatt
Cikkszám
VPAS
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
argep.hu aprohirdetesingyen.hu arcedula.hu kandh mypos_eu