ÖSSZETEVŐK
Hidrolizált halfehérje, rizskeményítő, halolaj,kalcium-karbonát, frukto-oligoszacharidok (0,6%),kálium-klorid, kalcium-szulfát-dihidrát, monodikalcium-foszfát, nátrium-klorid, körömvirág kivonat (lutein forrás).
Fehérjeforrás: hidrolizált halfehérje. Szénhidrátforrás: rizskeményítő.
HATÁSMECHANIZMUS
A hidrolizált fehérjék megkerülik az immunrendszert, így elkerülve a szisztémás túlérzékenységet. A fehérje minősége a hidrolízis biztonságos módszerével együtt garantálja a hipoallergén erő hatékonyságát. A finomított rizskeményítő használata, mint kizárólagos szénhidrátforrás megakadályozza a növényi eredetű fehérje által kiváltott allergiás reakciók fellépését. A halolajban található omega-3 esszenciális zsírsavak mérséklik a bőr gyulladásos állapotát. Az étkezési rost (cellulóz és prebiotikum) megkönnyíti a tápanyagok felszívódását.
ADALÉKANYAGOK KILOGRAMMONKÉNT
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin 22000 NE; D3-vitamin 1500 NE; E-vitamin 600 mg; C-vitamin 300 mg; niacin 150 mg; pantoténsav 50 mg; B2-vitamin 20 mg; B6-vitamin 8,1 mg; B1-vitamin 10 mg; H-vitamin 1,5 mg; folsav 1,50 mg; B12-vitamin 0,1 mg; kolin-klorid 2500 mg; béta-karotin 5 mg; cinz-kelát analóg metionin hidroxiláz 725mg; mangán-kelát analóg metionin hidroxiláz 385mg; vas-kelát glicin hidrátból 185mg; réz-kelát analóg metionin hidroxiláz 60mg; szelenometionin 20mg; vízmentes kalcium-jodát 2,4 mg; DL-metionin 5000 mg; L-karnitin 300 mg.
Technikai adalékanyagok: mikrokristályos cellulóz.
Antioxidánsok: tokoferol-gazdag kivonat, természetes eredetű 10mg.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK
Nyersfehérjék 28,00%; nyers olajok és zsírok 11,00%; nyersrost 1,80%; nyershamu 7,10%;kálcium 1,00%; foszfor 0,80%; nátrium 0,80%;kálium 0,60%; magnézium 0,06%; taurin 3000mg/kg, omega-3 zsírsavak 1,70%; omega-6 zsírsavak 0,50%; EPA 0,50%; DHA 0,70%.
ENERGIA ÉRTÉK
EM Kcal/Kg 3530 - Mj/Kg 14,77