Mivel nagyon törődünk a száraz és nedves táplálék összeállításával, ezért fontosnak tartottuk, hogy a finomságokkal is foglalkozunk.
Tudjuk, hogy a felhasznált csemegék mennyisége nem akkora, mint a hagyományos élelmiszereknél, de bízunk benne, hogy fontos, hogy a kiegészítőket is megfelelő alapanyagokból készítsük el. Ételeinkhez nem használunk melléktermékeket vagy gyengébb minőségű alapanyagokat.
Összetevők
Szárított répa
Analitikai összetevők
Nyersfehérje 15%
Nyerszsír 2%
Nyersrost 7%
Nyershamu 8%
Etetési útmutató:
Keverje hozzá a terméket a Marp húskonzervhez.
- Minden 200 g húskonzervhez használjunk 1 teáskanál zöldséget, amelyet előzetesen megnedvesíthetünk.
- Más ételek mellé köretként is használható.
Javasolt tálalás:
A szükséges mennyiségű zöldséget egy tálba öntjük, kevés langyos vizet adunk hozzá, és állni hagyjuk. Majd hozzáadhatja a kívánt étrend-kiegészítőket - például olajat (Lazac vagy más Marp olajok) vagy táplálék-kiegészítőt (például Marp Kelp). Jól összekevjük. És hozzáadjuk a Marp húskonzervet.
Mindig legyen sok friss víz elérhető. Száraz és hűvös helyen tárolandó.