+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

KONG EXTREME/Extrém Harang Fekete

Rendelhető

KONG EXTREME/Extrém Harang Fekete XXL

Az extrém Kong képviseli a legtartósabb változatát az eredeti Kong játékoknak. A kivételesen erős gumi anyagot a rágógépek számára ajánljuk. 

 

Kong Extreme kutyajáték természetes gumiból készült. A játékot kifejezetten az olyan nagy és óriás termetű kutyák számára tervezték, amelyek imádják a szájukba venni a játékukat - nem fog szétesni szorításuktól!

 

Egyedülálló

a Kong teljesen kiszámíthatatlanul ugrik és pattog. Igazi kihívás elé állítja a kutya játék- és vadászösztönét. Az élmény fokozható apró rágcsálnivaló - csont vagy keksz - belerakásával.

 

Méretek:

XL: 25 - 40 kg-os kutyák
Méret: kb. M 12.7 x Sz 9 x Á 9 cm

XXL: 35 kg fölötti kutyák
Méret: kb. M 15 x Sz 10 x Á 10 cm

 

Megjegyzés:

Mint minden termék használata, ezen terméké is fokozott odafigyelést igényel. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze a termék állapotát, és rongálódás esetén, a sérülések elkerülése érdekében, cserélje ki.

Szállítási idő

TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Mindig vedd figyelembe, hogy az adott terméknél milyen szállítási idővel számolunk. Ez az egész rendelésre fog szólni. Ezek tájékoztató jellegűek, jelenlegi helyzetben hosszabb beszerzési idő is előfordulhat.

Aktuális raktárkészletről telefonon érdeklődhetsz!

2-4 nap
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről