GoughNuts Karika kutyajáték Zöld M

Raktárkészlet: VAN
Kutya-GoughNuts-Karika-kutyajatek-Original-M
Kutya-GoughNuts-Karika-kutyajatek-Original-M
Kutya-GoughNuts-Karika-kutyajatek-Original-M
Kutya-GoughNuts-Karika-kutyajatek-Original-M

Kölyök és idős kutyáknak

 

A GoughNuts LLC először a nevükből is eredő "Doughnuts", -azaz fánk- alakot kezdte el gyártani, ami mai napig is bestseller. Gyorsan bővítették palettájukat további, a kutyák számára is kedves formákkal, alakzatokkal.

 

M
Raktáron
2-4 munkanap
2024.06.25
Típus

A termékek erősségük alapján 3 csoportba oszthatóak:

- Színes, avagy a Zöld, Narancs, Sárga, Piros a puppy/senior kutyáknak vagy azoknak akik vigyáznak a játékaikra. 

Fekete azoknak, akik szeretnek rágni, de nem pusztító típusuak. Fajtától függetlenül.

- Sárga pöttyös fekete, vagyis a PRO50 azoknak ajánlott akik intenzíven szeretik rágni a játékaikat. Nagy harapáserősséggel bírnak. Ezek a termékek nem úsznak a vízen, mert karbon szállal vannak megerősítve a tartosság növelése érdekében, azonban a rugalmasságuk ugyanolyan jó. 

:
Nem kérek plusz szolgáltatást
Laci lelkiismeretesen csomagol neked. Dobd fel a napját és hívd meg egy kávéra! :) +290 Ft / db
13 990 Ft
(11 016 Ft + áfa)
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

 

A legnépszerűbb Goughnut
A GoughNuts "Original M" termékek a közép/nagy termetű kutyák számára a legjobb választás, azoknak akiknek szenvedélyük a folyamatos rágás.

Ha egy Border Collie, Golden Retriever, Vizsla, Saluki, Boxer, Dalmata tulajdonosa vagy, tehát a kutyád elég nagy ahhoz, hogy akár a postást megkergesse az utcában, akkor ez a helyes GoughNut méret a számára.


A GoughNut Original minden kutyajátékot fülölmúl (kivéve a GoughNut MaXX-ot). Kiválóan alkalmas a legtöbb kutyafajta számára. A karika forma gurul, pattog, könnyen megfogható és folyamatos játékra ösztönzi kedvencedet. Természetesen még a vizen is lebeg, így a vízpartra is ideális játék. A beépített biztonsági rendszert ez a játék is tartalmazza.

 

A GoughNuts játékok "munka" közben


Vagyis lássuk hogy is működik bevetésen a kutya szájában. A GoughNuts játékok nem csak szórakoztató rágójátékok a kutya számára, de biztonságosak is, életreszóló garanciát hordoznak, melynek köszönhetően egyedülállóak a piacon.

 

A karika, illetve a bot alakú termékekbe egy beépített biztonsági rendszer található, ami azt jelenti, hogyha a kedvencünk annyira megrágná a játék külső rétegét, hogy előtűnik a piros belső mag az alábbiakat kell tennünk:

 

El kell venni kedvencünktől a játékot.
Vissza kell küldeni a sérült terméket az importőr címére és kicserélik azt, egy új termékre. (A szállítási költség-oda és vissza is- minden esetben a vásárlót terheli, ami a mindenkori Magyar Postai díjszabás szerint alakul, így ennek díját vagy számlaszámukra kérjük előre átutalni, vagy a visszaküldött csomagnak tartlmaznia kell egy előre megcímzett postakész borítékot, amibe az új terméket postázni tudják.)
Ha úgy gondolja, hogy nem a megfelelő méreteű, illetve erősségű játékot választotta kedvencének és azért ment tönkre, lehetőség van arra, hogy a különbözeti díj kifizetésével egy nagyobb, vagy erősebb termékre váltson, de ezt mindenképp jelezze Ügyfélszolgálatunk felé.

 


Méretei:
átmérője 125 mm,

kb 48 mm vastag

 


Súlya:
kb. 400 gr

 

 

Tartósság


1-100 ig skálán 80

 

 

Ideális választás
Border Collie, Golden Retriever, Vizsla, Saluki, Boxer, Dalmata számára

 

 

FONTOS!
Mindig a megfelelő alakú és méretű játékot válassza kedvencének és ne hagyja felügyelet nélkül a játékkal. Ha a termék megsérült, ne használja azt tovább, hanem vegye igénybe a garanciális cserét!

 

 

A garanciáról röviden:
Minden GoughNuts termék életreszóló garanciát hordoz, ami azt jelenti, hogyha a fekete (vagy zöld, narancssárga) külső réteg olyan mértékben sérül, hogy láthatóvá válik a piros belső mag rész, akkor vegye el kedvencétől és küldje vissza címünkre!


FONTOS! A garancia csak azokra a károkra vonatkozik, amelyeket a kutyánk okoz a játékon, bármely más úton keletkezett sérülésért a gyártó nem vállal garanciát!

Hasonló termékek
Adatok
Tulajdonságok
Extra erős anyagból, Garanciával
Típus
Rágó játék
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
753182224008
Tömeg
400 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
argep.hu aprohirdetesingyen.hu arcedula.hu kandh mypos_eu