Chris Christensen White on White Shampoo 473 ml

Raktárkészlet: NINCS
Chris Christensen White on White Shampoo 473 ml
A White on White elsősorban professzionális kiállítók számára szolgáló termék. White on White új értelmet ad a „fehér” szín meghatározásának.
22900
Készlethiány
9 038 Ft
(7 117 Ft + áfa)
Egységár: 19 108 Ft/Liter
(15 046 Ft/Liter + áfa)
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Más fehérítő hatású samponokkal ellentétben a White On White shampoo optikailag intenzívebbé teszi a fehér színt olyan briliáns módon, amit látnia kell mindenkinek ahhoz, hogy valóban elhiggye! Nem tartalmaz fehérítő hatású, roncsoló mellékhatással rendelkező kemikáliákat, és ezáltal képes bármely sötét színű szőrzetnek is kivételes ragyogást kölcsönözni!  A White on White nem irritálja a bőrt. Mindamellett, ha a kutya allergiás betegségekkel küzd, érdemes használat előtt kis területen kipróbálni a szert. Ne használjuk sebfelszínekre, hegszövetre, gyulladásos bőrfelületeken és a szemek környékén! 

A WHITE ON WHITE Szín Revitalizáló sampon új megvilágításba helyezi a „fehér” szín fogalmát. Optikailag erősíti a szőr színét, vakítóan fehérré és csillogóvá teszi azt. Nem tartalmaz sem fehérítő anyagokat, sem maró, vagy durva hatású kémiai anyagokat. Ugyanakkor ragyogó csillogást ad bármilyen sötétebb szőrzetnek is. Kutyakiállításokra való felkészítéshez kifejezetten javasolt.

Alkalmazás:

A szőrt langyos, kézmeleg vízzel nedvesítsük be, majd a sampont öntsük közvetlenül az állat bundájára (nem hígítható!), és gyengéden dörzsöljük be habzásig. Hagyjuk a szőrön 5-10 percig, a szőrzet tömöttségétől függően, majd alaposan öblítsük ki a bundából. Ha makacs elszíneződés mutatkozik a szőrzeten, akkor az érintett területre terjedően használjuk a sampont ismételten, 5 percig a szőrön hagyva a habot. Ez után is alapos langyos vizes öblítéssel távolítsuk el a sampont a szőrből.

A fehér szőrzet kezelése során az általános metódus az elszíneződések eltávolítására a fehérítő kezelés, azonban a peroxide folyamatosan károsítja a kutya szőrzetét (egészen annak kihullásáig). Ezért mi NEM alkalmazunk fehérítést.

Ellenkezőleg ! Az eljárás során egyrészt az elszíneződéseket semlegesítő 37 különböző árnyalatot hordozó pigmentrészecskéket juttatunk a szőrszál felszíne alá, másrészt ugyanezen felvitellel a kívánt fehér színt erősítő pigmentszemcséket. Mivel a White On White's molekulái speciálisan kialakítottak és nagyon kisméretűek, a szőrszál felszíne alá juttatáshoz nem szükséges annak megnyitása roncsoló kémiai anyagokkal, hanem azok képesek a szőrszál belsejébe hatolni a természetes folytonossági hiányokon keresztül! Például: a speciális, apró molekula szerkezete valamennyi Chris Christensen terméknek a golf labdához hasonló szemben a kézilabda méretű labdával. Apró molekulái a hajszál külső burkán, agresszív kemikáliák (pl. peroxide) roncsolása nélkül is képesek annak belsejébe jutni. A hagyományos fehérítő eljárás hosszú távú hatásai roncsolóak és véglegesek. A hajfestékek használata ugyancsak nem kívánt hatásokkal jár, hiszen a festék a szőrszálak külső felszínére kerül, ezáltal hatása nem tartós, a szőrzetet tapintásra mesterségesnek mutatja, esetleg ragacsossá teszi, valamint fénye vesztetté válik. Off on Judges' hands.   

TULAJDONSÁGOK:
#1 Rendkívüli mélytisztító hatás és színbeültető system egyetlen felvitellel.

ELŐNYÖK:
#1 Pigment szemcse beültetési system. Kis molekulasúlyú pigmentrészecskék kifejlesztése, melyek agresszív kémiai anyagok felvitele nélkül is képesek a szőrszál belsejébe jutni.
#2 Semlegesíti az elszíneződött foltokat, amelyeket a felületi tisztítószerek nem tudnak eltávolítani, valamint a kívánatos színt biztosító pigmentrészecskéket juttat a szőrszál belsejébe.

 #3 Nem hagy nyomot a szőrszálak felszínén, ezáltal lehetővé teszi, hogy a természetes fény különleges, természetes ragyogást biztosítson a szőrköntösön.

TOVÁBBI KIVÉTELES TULAJDONSÁGOK:
#1 Nem hagy nyomot a kézen, eszközökön, hatása 4 héten át tart.
#2 Kiegyenlített összetevői elősegítik a szőrszál felszínének záródását és regenerálja azt, ezzel elmélyítve a szín tónusát és természetes ragyogását. A White On White BÁRMELY szőrszínre alkalmazható valamennyi kutyafajtában az előbb leírt hatás biztosítására. Eltávolítja az elszíneződéseket és valamennyi színárnyalatot intenzívebbé, ragyogóbbá tesz. Ha a szőrzet 15-20%-ban fehér színt tartalmaz használj White On White-t!  Bármilyen kétséged merül fel, hogy melyik színerősítő kezelést alkalmazd a kutyád számára, mindig válaszd nyugodtan a White On White-ot!.

KIS TERÜLETEN VÉGZETT PRÓBA ALKALMAZÁSA JAVASOLT HASZNÁLAT ELŐTT.

Hasonló termékek
Adatok
Beszerzési idő
Beszerzés alatt
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
cc034
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
argep.hu aprohirdetesingyen.hu arcedula.hu kandh mypos_eu