Sparrow Pet Prémium Kendermagolaj

Raktárkészlet: Beszerzés alatt
Sparrow Pet Prémium Kendermagolaj

Hidegen sajtolt prémium kendermagolaj.

Gazdag esszenciális omega-3 és omega-6 zsírsavakban, elősegíti az egészséges bőrt és a fényes szőrzetet, erősíti a szervezet védekezőképességét és optimalizálja az immunrendszert, kiváló minőségű és sötét üvegpalackban van, így a fontos tápanyagok megmaradnak.

250 ml
Beszerezhető
3 - 6 munkanap
2024.05.03
6350
6 350 Ft
(5 000 Ft + áfa)
Egységár: 25 400 Ft/Liter
(20 000 Ft/Liter + áfa)
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az esszenciális zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag kendermagolaj fontos kiegészítője bármely kisállat étrendnek. A kendermagolaj 0,00% THC-t tartalmaz, és az omega 3, 6 és 9 zsírsavak tökéletes egyensúlyát kínálja kedvencének.

Íme egy összefoglaló áttekintés az összes előnyről: 2% GLA-t tartalmaz a további gyulladásgátló támogatás érdekében. E-vitamint és A-vitamint (karotinként) biztosít, mint fontos antioxidánsokat. Segít fenntartani az egészséges vércukorszintet. Segíti a szőrzet és a bőr ápolását. Természetben előforduló foszfolipideket biztosít, amelyek támogatják a sejtmembránok növekedését, megújulását és regenerálódását. A kendert peszticidek nélkül termesztik. Maga a növény regenerálja a talajt hosszú gyökérrendszerének köszönhetően, ami elősegíti a talaj és a környezet egészségét. A kender növényeket nem módosították genetikailag. A kendermagolaj hidegen sajtolt, ezért nincs kitéve nagy hőhatásnak.

A gamma-linolénsav (GLA) az egyik legértékesebb zsírsav, amely támogatja az immunrendszert. Főleg az anyatejben található. A kender egyike azon kevés természetes GLA-forrásnak. Megfelelő mennyiségben a GLA jelentősen javíthatja a bőr és a szőrzet megjelenését. Ezenkívül a GLA jelentősen aktiválja az anyagcsere folyamatokat, és hatással lehet a hormonális egyensúly egészséges egyensúlyára. A GLA hiánya különféle problémákhoz vezethet, mint például a korai öregedés, emésztési és bőrproblémák. Éppen ezért fontos, hogy elegendő kendermagolajat adjunk kedvencünknek. A legjobb, ha naponta egyszer étkezés közben adjuk be. A kendermagolaj E-vitamint és A-vitamint (karotint) is tartalmaz. Ezek olyan antioxidánsok, amelyek segítik az immunrendszert a szabad gyökök által okozott károk leküzdésében. A szabad gyökök akkor keletkeznek, amikor kutyája oltásokból, vegyszerekből, peszticidekből, feldolgozott élelmiszerekből és szennyeződésekből származó méreganyagokat vesz fel. Oxidatív stresszt okoznak a kutya szervezetében, károsítva a sejteket, a fehérjéket és a DNS-t. Az antioxidánsok segítenek kordában tartani a szabad gyököket, így erősítik az egészséget.

Jobb és fenntarthatóbb, mint a halolaj!

A kendermagolaj egyéb előnyei:

Kiváló linolsavforrás: A kendermag nagy mennyiségben tartalmaz esszenciális omega-6 zsírsavat, melynek neve linolsav (LA). A linolsav egy többszörösen telítetlen zsírsav, és a legfontosabb omega-6 zsírsav a kutyák számára, mivel más omega-6 zsírsavak előállítására használják. Mivel ezeket az állatok maguk nem tudják előállítani, táplálékkal kell bevenniük. A linolsav különösen fontos a kutya bőrének és szőrének egészsége szempontjából is. Ha kedvencének száraz vagy törékeny szőrzete van, kendermagolaj hozzáadása az étrendjéhez megoldhatja a problémát. Tele van vitaminokkal és antioxidánsokkal: A kender ásványi anyagokat, kalciumot, magnéziumot, vasat és cinket, E-vitamint, B-vitaminokat (beleértve a folsavat is) és számos antioxidánst tartalmaz. A kender emellett az egyetlen ismert növényi táplálékforrás, amely D3-vitamint biztosít. A szív egészségének támogatása: Állatokon és embereken végzett vizsgálatok kimutatták, hogy a kendermag magas növényi rost-, fehérje- és egészséges zsírtartalmának köszönhetően elősegítheti a szív- és érrendszer egészséges működését.

Hasonló termékek
Adatok
Márka
Sparrow
Raktárkészlet
Beszerzés alatt
Cikkszám
9112146
Tömeg
300 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
argep.hu aprohirdetesingyen.hu arcedula.hu kandh mypos_eu