+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

Josera

A többi Josera termékkel és kiszereléssel kapcsolatban keressen minket!

 

Tovább

 

Vásárlóink szokásaihoz igazodva nincs minden kiszerelés és minden termék feltöltve, ha Önt olyan termék érdekli amit az oldalunkon nem talált meg, de az alábbi linken megtalálható és elnyerte tetszését kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk!

» Josera cicatápok

 

A Josera macskatápok nem tartalmaznak semmilyen mesterséges aroma- és színezőanyagot, illetve konzerválószert. Kizárólag emberi fogyasztásra alkalmas húsalapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak cukrot, szóját és búzát, így allergiára hajlamos macskáknak is nyugodtan adhatók. A kutyatápokhoz hasonlóan itt is több termékvonal tápjai közül választhatnak a gazdik. A Profi és Emotion termékek között mindenki megtalálhatja a kedvencének legmegfelelőbbet.


Emotion termékvonal

 
1. Szőrlabdagátlás

A speciális rostösszetevők segítik a lenyelt szőr minél gyorsabb áthaladását az emésztőrendszer traktusain, így gátolva a szőrlabdaképződést.

 

 
2. Bőr és szőrzet

A fényes, selymes szőrzet és az egészséges bőr a jól táplált macska egyik fő ismérve. Az értékes omega 3- és omega 6-zsírsavak, az E-vitamin, a biotin és a szerves kötésben lévő cink mindezt biztosítja.

 

3. pH-szabályzás

Az optimális Ca-P arány és a mérsékelt Mg-tartalom együttesen biztosítják a húgyutakban a megfelelő pH-értéket, így csökken a húgykő okozta megbetegedések kialakulásának kockázata.

 

4. Vitalitás
A Josera tápokban a magas biológiai értékű fehérjék mellett az élesztő és az antioxidáns hatású E-vitamin is hozzájárul az immunrendszer védelméhez. A felhasznált alapanyagok a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelően kerülnek kiválasztásra.

 

Tovább