+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

ARION

Kedvence boldogságáért és egészségért az Arion állateledellel!
Az Arion állateledeleket egy magas szakértelemmel rendelkező vállalat gyártja. Technológusaink kutatóközpontjainkkal együttműködve azon dolgoznak, hogy minden terméket és etetési programot a legtökéletesebbre fejlesszenek ki. Mielőtt ezek a piacra kerülnek, elemzik és jóváhagyják őket független laboratóriumokban. Termékeink és kapcsolódó szolgáltatásaink széles skáláját mindenekelőtt a kisállatok, valamint a tenyésztők, állatorvosok, kisboltok, és forgalmazók igényeinek megfelelően alakítottuk ki.
 
 
Kizárólag hagyományos csatornákon keresztül terjesztjük termékeinket, mert csupán így tudjuk teljességgel garantálni a technikai és értékesítési szolgáltatásokat, melyet a professzionális állattartás és tenyésztés megkövetel. Minden Arion termék alapanyagát a legszigorúbb minőségügyi ellenőrzéseknek vetik alá, és minden alapanyagot külön ellenőriznek, hogy garantálni tudják maximális fizikai és mikrobiológiai minőségét. A szigorú ellenőrzés folytatódik a gyártási folyamat állomásai és a kiszállítás során is. Azért vizsgáljuk át termékeinket, hogy biztosíthassuk, azok megfelelnek a legmagasabb előírásoknak, és megfelelő tápértékük van, maximálisan emészthetőek az alapanyagai, és megfelelő technológiával gyártották.
 
Senki nem figyel jobban arra, hogy kedvence boldog és egészséges legyen, mint az Arion.

 

 

A kisállatok ízletes táplálékot érdemelnek, hogy energikusak, boldogok és egészségesek legyenek.A

Az ARION-t nagy szakértelemmel és figyelemmel fejlesztettük tökélyre, melynek eredményeként végül egy kiegyensúlyozott táplálást biztosító, ízletes állateledelt alkottunk.
 
Köszönhetően a Nutreco, és leányvállalatai – a Trouw Nutrition International, a mikroelemek specialistája; és a Nanta – piacvezető állateledelgyártó cég szoros együttműködésének.
 
Az Arion mára független üzletággá fejlődött a Nutreco holdingon belül.
Tovább