+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

Visán

Visán kutyatápok
Felöltés alatt!

 

Tovább

GONDTALAN VÁSÁRLÁS!
 

100% visszavásárlási garanicaTe ismered már a Visán kutyatápokat?
Ideje megismerkedned velük, hiszen rendkívül kiváló ár-értékű tápok.

 

Ráadásul ha most vásárolsz bármilyen Visán tápot, akkor aggódnod sem kell, hogy vajon ízlik-e kedvencednek, mivel 100 % Visszavásárlási Garanciát vállalunk minden Visán termékünkre. 
Jól hangzik igaz?

Mit is jelent ez?
Rendelj bármelyik Visán tápunkból, és amennyiben kutyusodnak mégsem ízlene, illetve maximum 10% hiányzik a zsákból, akkor mindenféle magyarázat nélkül visszaküldheted nekünk a megkezdett zsákot, és mi kérdés nélkül visszaadjuk a pénzedet.

Ezt azért merjük vállalni, mert ennyire biztosak vagyunk a Visán tápok kiváló minőségében, hiszen számos visszajelzés is bizonyítja, hogy már egyre több kutyának és cicának kedvencévé vált.

Ha Te még nem ismered a Visán tápokat, az alábbiakban egy kis ízelítőt olvashatsz arról, hogy milyen táplálási előnyökkel rendelkeznek, milyen természetes és egészséges összetevőket tartalmaznak, és miért lehet remek választás Kedvenced számára.

 

 

A Visán bemutatja a világ legfejlettebb állateledel-gyártó technológiáját

 

szoftverfejlesztés A szoftverfejlesztésre, korszerű technológiára és a kutatás-fejlesztés-innováció hármasára fordított rengeteg energia eredményeként a Visán bemutatja új üzemét, melyet kifejezetten arra terveztek, hogy olyan prémium kategóriájú eledeleket fejlesszenek ki, melyek jellemzője a kitűnő ízletesség és emészthetőség. Ezzel az új üzemmel a Visán célja, hogy európai viszonylatban meghatározó színvonalú táplálékot és jólétet biztosítson az ember legjobb barátja számára.

Ez cégük filozófiája és üzletpolitikája egyaránt. Nap mint nap azon dolgoznak, hogy kisállatok ezreinek javítsák az életminőségét.

 

Visán idővonal

 

1928 Vicente Sancho megalapítja a Visan-t, egy az (állati) takarmány gyártása iránt elkötelezett céget.  Vicente Sancho
1970  Megkezdődik az eledel gyártása kutyák számára egyelőre még a takarmányok gyártására létesített berendezéseken, keksz alakú kutyatáp formájában.  eledel gyártás
1982  A Visán úttörő az extrudált gabona előállításával kapcsolatos legújabb technológiák fejlesztésében. Ezzel az új koncepcióval a kisállat táplálás piacán az első helyet foglalja el.  extrudált gabona
1993  Az első olyan berendezés telepítése, mely kifejezetten kutyáknak készült extrudált termékeket tud gyártani, INOTEC extrudálóval. Az első fajtaspecifikus tápok fejlesztése.  INOTEC
2001 Felállításra kerültek a mostani termelő berendezések, melyek Spanyolországban úttörő technológiai berendezéseknek számítanak. A fontosabb gépek: extrudáló és szárító a WENGER MANUFACTURING Inc. cégtől, a világ vezető kisállat eledelgyártó berendezéseit készítő cégtől.  WENGER MANUFACTURING
2004  Megállapodás jött létre James E. Corbinttal, a Nemzeti Kutatási Tanács egyik tagjával, aki kidolgozta az extrudálás folyamatát, és aki a kisállat szektorban nagy tekintélynek számított. Új készítmények kerültek kifejlesztésre, melyek nagyban hozzájárultak a friss húsokkal kapcsolatos eljárások jobbá tételéhez.  nrc
2006  A friss húsokat kezelő üzem létrejötte. A jelenlegi K+F+I központ felállítása, mellyel biztosítottá vált a Friss Hús Koncepció szerinti gyártás alapos megismerése és jobb megértése.  friss hús
2010 Az értékesítés jelentős növekedését követően, és a jelenlegi gyár 100%-os termelési kapacitáson történő működésére tekintettel a Visán úgy dönt, hogy határozott célja javítani a kisállatok jólétét, ezt pedig a bizonyosan legmodernebb, Európa szerte a legfejlettebb technológiával működő berendezésekkel éri el.  100%-os termelési kapacitás
     

Kutatási és Fejlesztési Központ

Az Egyesült Államokban elért megállapodásokat követően, a Visán a K+F+I központjában új termékeket fejlesztett ki, és folyamatosan javítja a készítményeit annak érdekében, hogy minél jobban közelítsen a kisállatok táplálkozási szükségleteihez. 

 

Friss hús direkt injektálása 

Minden prémium és szuper prémium táp a termelési folyamat során végrehajtott friss hús közvetlen injektálására alapuló eljárásokkal készül. A friss hús használatának számos előnye van, szemben a húsliszt alkalmazásával. A friss hús darálékká alakításához ugyanis csak egy hőkezelésen megy keresztül. Ezzel szemben a húsliszt kettő hőkezelésen esik át, míg darálék lesz belőle: az elsőn azért, hogy a friss húsból húsliszt legyen, a másodikon pedig akkor, amikor a húslisztből darálékot csinálnak. Minden hőkezelés csökkenti a friss húsban található tápértéket, ezáltal a végtermék minősége is rosszabb lesz. Ezért a friss hús használatának számos előnye van, mint például kevesebb denaturált fehérjét, kevesebb szabadgyököt tartalmazó zsírt tartalmaz, és a vitaminok is nagyobb arányban maradnak meg a húsban. Ehhez viszont olyan korszerű berendezésekre van szükség, melyek alkalmasak a friss húsok és egyéb olyan összetevők, melyek kiegészítik a készítményt, feldolgozására. Ezen tényezők összessége jelentős mértékben javítja a táp emészthetőségét és növeli az eledel általános minőségét.

friss hús

Új termelő berendezések

Számítógépes termelési rendszer

 

Számítógépes termelési rendszerA teljes termelő berendezés egy központi számítógép által vezérelt, mely a gyártási sorozatokat is rendezi. Minden gyártási paraméter automatizált, így lesz biztosított az egyenletes minőség a gyártás során.

 

VP szelep 

Ez a rendszer biztosítja a keményítő helyes zselatinizációját azzal, hogy automatikusan megszabadul azoktól a termékektől, melyek meghaladják a meghatározott minőségi paramétereket.


Darálórendszer praktikus mikronizációval

Darálórendszer

A német Tietjen GmbH-tól beszerzett darálórendszer a legjobbnak számít a kisállat eledel gyártásában. A különleges őrlő rendszer homogén mixet biztosít még a termelési folyamatot megelőzően.

 

 

C2TX extruáló két forgó kúp fejjel

C2TXAz amerikai Wenger Manufacturing Inc. cégtől beszerzett berendezés kapacitása 15t/h, mely képes feldolgozni a friss hús akár 50%. A Visán az első európai cég, mely beszerezte ezt a magas műszaki színvonalú berendezést annak érdekében, hogy kisállat eledelt gyártson.

 

Új feldolgozó üzem

feldolgozó üzemLegújabb generációs horizontális szárító

Ez a szárító, mely az amerikai Wenger Manufacturing Inc. cégtől származik, teszi teljessé a termelési fázist.

Úgy tervezték, hogy friss húsból magas színvonalú terméket lehessen vele előállítani, miközben a húsok tápértéke fennmarad. Ezek a hagyományos szárítási folyamat során elillannának.

feldolgozó üzem

 

Több ponton független bevonatrendszer

A független kenési rendszer biztosítja az olajok, egyéb folyadékok és ízesítő porok megfelelő keverékét, így maximalizálva a termék ízletességét és biztosítva a ráfordítások magasabb megtérülését. 

 

Monoblokk emelő-és közlekedési rendszer

feldolgozó üzem

A Németországból származó termékszállítási rendszerek egy darabban készülnek, azért, hogy ezzel megelőzzék a különböző termékeke keveredését és minimalizálják a fenntartási költségeket.

 

Új csomagoló berendezés

  • Automatikusan rezgő szállítószalagok
  • 300 tonna tároló kapacitás, ami így kiváló rugalmasságot és gyorsaságot biztosít a gyár számára, amikor a rendeléseket teljesítik.
  • Automatikus csomagoló rendszer 40 silóra bővíthető
  • Csomagoló kapacitás 30 tonna /óra; 1500 csomag / óra
  • Raklapozás, zsugorfóliázás, laminálás
  • Az ügyfelek egyéni igényei szerint tudjuk kialakítani a raklapokat.

Új csomagoló berendezés

 

Raktár mérete

3000 tonnányi tárolókapacitás több mint 5000 m2 áll rendelkezésre a készletezéshez.

Raktár

 

Kész termékek


Az összes Visán által gyártott termék célja nemcsak, hogy megfeleljen az összes logikus táplálkozási szükségletnek, hanem az is, hogy egy olyan új technológián alapuljon, mely minden olyan paraméter egyesítését megköveteli, mely szükséges a darálék elkészítéséhez. Ennek alapján, bármelyik, C2TX extrudáló géppel készült termék jobb minőségű és jobban emészthető lesz, mint a hagyományos extrudáló berendezéssel készült hasonló termékek.

 

Terméktípusok

A Visán jelenleg több mint 100 különböző terméket gyárt kutyák és macskák számára egyaránt. A speciális termékek kifejlesztésére fókuszálnak, mint például monoprotikus, hipoallergén, vagy diétás fajták. Fajtaspecifikus termékeik is vannak minden fajtának, méretnek és minden különleges igényű kisállatnak.

 

Formák és színek

30 különböző termékforma található meg jelenleg a termékpalettán, melyek kombinálásával megsokszorozódhat a hatás, bármilyen formát ki tudunk fejleszteni, ami életképesnek bizonyul az extrudálási folyamatot követően is.

Amikor szerelmes vagy valamibe, azt akarod, hogy tökéletes legyen

Formák és színek

 

 

Tovább