+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

CarniLove

Brit Care Carni Love kutyatáp magas hústartalommal

 

A Carnilove felnőtt kutyák természetes szükségleteit kielégítő szuperprémium kutyaeledel. Kiválóan alkalmas az aktív életmódot folytató, valamint az állati erdetű energiát jól hasznosító kutyafajták részére. A kutyatáp fokozott hústartalma segít megőrizni az állatok kiváló erőnlétét.

 

Sport kutyák

Ebbe a kategóriába számos kutyafajta sorolható, valamint a tipikus sportkutyák, akár amatőr, akár profi szinten űzik a sportot. Szánhúzás, agility, flyball, falkavadászat, stb. Modern sportágak, amelyek a szórakozáson kívül erösítik a kutya és gazda közötti viszonyt. A tipikus sportkutyafajták energikusak, természetünkél fogva gyorsak, kitartóak és nagy az együttműködési kényszerük. Mi egy magas szintű tápot ajánlunk értékes tápanyagokkal és magas energiával minden sportkutyának.

Jellemző fajták:

Alaszkai Malamut, Ausztrál pásztor, Border Collie, Jack Russel terrier, Yorkshier terrier, Cavalier King Charles spaniel, Skótjuhászkutya, Német spitz, Parson Russel terrier, Uszkár, Rhodesiai Ridgeback, Samoyed, Skót terrier, Szibériai husky, Sheltie.

 


Molosserek és bulldogok

A Molosserek és a Bulldogok jól ismertek az erős csontozatukról, testfelépítésükről és erős izomzatukról – ezért az impozáns megjelenés követelmény náluk. Ezeket a kutyafajtákat fenyegeti az elhízás és az ezzel járó szív és érrendszeri megbetegedések. Ha elsősorban állati eredetű tápokkal etetjük őket, azok nem terhelik üres kalóriákkal szervezetüket és elgendő mozgással kombinálva segítik fenntartani az optimális egészségi állapotot. Porcvédő hatóanyag-tartalom is szükséges az ételükbe, amelyek segítik az izületek és porcok egészséges fejlődését.

Jellemző fajták:

Amerikai Staffordshire terrier, Argentin dog, Berni pásztor, Bernáthegyi, Bordeaux-i dog, Fila Brasileiro, Bullterrier, Bullmasztiff, Cane Corso, Dél-orosz juhászkutya, Leonbergi, Mastiff, Újfunlandi, Német dog, Spanyol masztiff, Staffordshire bullterrier, Tibeti dog, Tosa inu.

 


Vadászkutyák

A vadászkutyák főbb tulajdonságai a remek szaglásuk, a kitartásuk és a gazdával való készséges együttműködésük. Ami a táplálkozást illeti, a természetes vadászösztön megőrzéséhez a legtermészetesebb táplálékot kell biztosítani a kutya számára. Az állati eredetű energia támogatja a hőszabályozást és biztosítja ennek a kutyacsoportnak az egész napos fizikai terhelés által elfogyasztott kalóriák pótlását.

Jellemző fajták:

Angol szetter, Bassethund, Beagle, Border terrier, Dalmatiener, Finn spitz, Foxterrier, Írszetter, Tacskó, Labrador, Münsterlandi, Ppointer, Retriever, Saluki, West Highland White terrier, Whippet, Vizsla, Weimari vizsla.

 


Munka és mentő kutyák

A munkakutyák gyakran dolgoznak rendkívül nehéz körülmények között. Muszáj ellenállniuk a stressznek, és a gyorsan változó körülményeknek. A magas fehérjetartalmú kutyaeledel biztosítja az elegendő fehérjét az izmoknak, így segítik a fejlődésüket és fenntartásukat és javítják az izomok ellenálló képességét és védelmét (terhelhetőség, rugalmasság). A természetes eredetű antioxidáns tartalom támogatja az immunrendszer működését.

Jellemző fajták:

Akita Inu, Beauceron, Belgajuhász, Boxer, Csehszlovák farkaskutya, Doberman, Hovawart, Cseh farkaskutya, Schnauzer, Landseer, Németjuhász, Pireneusi masztiff, Rottweiler, Shar Pei.

 


Megfelelő támogatás a barf étrendhez.

A Carnilove a természetes etetést képviseli, csakúgy mint a BARF módszer: az egyensúlyt az állati összetevők, gyümölcsök és zöldségfélék aránya megfelel a kívánatos 70:30 aránynak. Az előnye a kalsszikus BARF módszerrel szemben a tápanyagok állandó színtű bevitele - különösen a kevésbé tapasztalt, vagy elfoglalt tenyésztők számára.

A változatos termékeknek köszönhetően, a Carnilove változatosságot kínál mind ízekben, mind az esszenciális amino savak tekintetében. A Carnilove bármiféle gabonafélék nélkül készül – megfelelve a természetes táplálkozási követelményeknek a kutyák számára.
Tovább