+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

Arion

 

 


Tovább

ARION Premium és ARION Helath & Care kutyatápcsalád

Arion Premium és Arion Friends kutyatápok a különböző méretű, korú és aktivitású kutyáknak.

 

Arion Helath & Care kutyatápok, gyógytápok a speciális igényű, szőr, bőr problémás, allergiás, ízületvédelemre szoruló kutyáknak alakították ki.

 

 

Kedvence boldogságáért és egészségért az Arion állateledellel!

 

Az Arion állateledeleket magas szakértelemmel rendelkező vállalat gyártja. Technológusaik kutatóközpontjaikkal együttműködve azon dolgoznak, hogy minden terméket és etetési programot a legtökéletesebbre fejlesszenek ki. Mielőtt ezek a kutyaeledelek piacra kerülnek, elemzik és jóváhagyják őket független laboratóriumokban. Termékeik és kapcsolódó szolgáltatásaik széles skáláját mindenekelőtt a kisállatok, valamint a tenyésztők, állatorvosok, kisboltok, és forgalmazók igényeinek megfelelően alakították ki.

 

 

Kizárólag hagyományos csatornákon keresztül terjesztik termékeiket, mert csupán így tudják teljességgel garantálni a technikai és értékesítési szolgáltatásokat, melyet a professzionális állattartás és tenyésztés megkövetel. Minden Arion kutyatáp alapanyagát a legszigorúbb minőségügyi ellenőrzéseknek vetik alá, és minden alapanyagot külön ellenőriznek, hogy garantálni tudják maximális fizikai és mikrobiológiai minőségét. A szigorú ellenőrzés folytatódik a gyártási folyamat állomásai és a kiszállítás során is. Azért vizsgálják át termékeiket, hogy biztosíthassák, azok megfelelnek a legmagasabb előírásoknak, és megfelelő tápértékük van, maximálisan emészthetőek az alapanyagai, és megfelelő technológiával gyártották. Több ízben, bárányos, lazacos, csirkés kutyaeledelek.

 

Senki nem figyel jobban arra, hogy kedvence boldog és egészséges legyen, mint az Arion.

 

A kisállatok ízletes táplálékot érdemelnek, hogy energikusak, boldogok és egészségesek legyenek.

Az ARION száraztápokat nagy szakértelemmel és figyelemmel fejlesztették tökélyre, melynek eredményeként végül egy kiegyensúlyozott táplálást biztosító, ízletes állateledelt alkottak.

 

Köszönhetően a Nutreco, és leányvállalatai – a Trouw Nutrition International, a mikroelemek specialistája; és a Nanta – piacvezető állateledelgyártó cég szoros együttműködésének.
 
Az Arion mára független üzletággá fejlődött a Nutreco holdingon belül.

 

 

Tovább