+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Rendkívüli Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 13-19

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Rendkívüli Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 13-19

FIREDOG® Dummy Ball Country Edition 20 szín

Rendelhető

Ország kiadás - Dummy színek más-más módon

Ajánlhatunk a nyaralásához egy jól megszokott és szórakoztató dummy labdát, amely kimondottan abba az országba illeszkedik be ahova tart? Olaszország, Horvátország vagy Skandinávia? Az ország kiadás garantálja a megfelelő színeket!

"Dummy labda" egy új generációs FIREDOG® dummy, mely teljesen őrültté teszi a kutyát a dummy munkára. Ez egy tökéletes eszköz arra, hogy javítsa a kutya vadász készségét. A kötél megkönnyíti a dobást, ezzel is még izgalmasabbá téve az edzést. Használható vizen és szárazföldön is.A kiváló minőségű tartós anyagból, lehet használni a vízben, és szintén a képzési illatokkal feldobhatóak.

Anyaga: 100% vászon
Hossza: kb 13 cm
Átmérő: kb 7 cm

Figyelem: kezdőknek nem játékszer, és nem célja a játék, és húzza! Dummy helyettesíti a képzési játék, és az a célja, hogy a vonat visszakeresésére és a vadászat gyakorlata. Ne hagyja a kutya felügyelet nélkül a bábu, és ne hagyja, hogy rágja meg.

Ha a bábuk nedves edzés után, hagyja őket megszáradni szabad levegőn, ne a tűző napon.
Hogy elkerülje a lehetséges sérülését, és a kutya, ellenőrizze az állapotát a képzési felszerelést rendszeresen, és ha megtudja, hogy kárt, ne használja őket.

Szállítási idő
Rendelésre
3 200 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek