+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

FIREDOG® Dummy Ball Country Edition 20 szín

Előrendelhető

Ország kiadás - Dummy színek más-más módon

Ajánlhatunk a nyaralásához egy jól megszokott és szórakoztató dummy labdát, amely kimondottan abba az országba illeszkedik be ahova tart? Olaszország, Horvátország vagy Skandinávia? Az ország kiadás garantálja a megfelelő színeket!

"Dummy labda" egy új generációs FIREDOG® dummy, mely teljesen őrültté teszi a kutyát a dummy munkára. Ez egy tökéletes eszköz arra, hogy javítsa a kutya vadász készségét. A kötél megkönnyíti a dobást, ezzel is még izgalmasabbá téve az edzést. Használható vizen és szárazföldön is.A kiváló minőségű tartós anyagból, lehet használni a vízben, és szintén a képzési illatokkal feldobhatóak.

Anyaga: 100% vászon
Hossza: kb 13 cm
Átmérő: kb 7 cm

Figyelem: kezdőknek nem játékszer, és nem célja a játék, és húzza! Dummy helyettesíti a képzési játék, és az a célja, hogy a vonat visszakeresésére és a vadászat gyakorlata. Ne hagyja a kutya felügyelet nélkül a bábu, és ne hagyja, hogy rágja meg.

Ha a bábuk nedves edzés után, hagyja őket megszáradni szabad levegőn, ne a tűző napon.
Hogy elkerülje a lehetséges sérülését, és a kutya, ellenőrizze az állapotát a képzési felszerelést rendszeresen, és ha megtudja, hogy kárt, ne használja őket.

Szállítási idő

TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Mindig vedd figyelembe, hogy az adott terméknél milyen szállítási idővel számolunk. Ez az egész rendelésre fog szólni. Ezek tájékoztató jellegűek, jelenlegi helyzetben hosszabb beszerzési idő is előfordulhat.

Aktuális raktárkészletről telefonon érdeklődhetsz!

Rendelésre
3 200 Ft
(2 520 Ft + áfa)
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről