GoughNuts Kup Fekete/Piros

Raktárkészlet: VAN
GoughNuts Kup Fekete/Piros
GoughNuts Kup Fekete/Piros
GoughNuts Kup Fekete/Piros
GoughNuts Kup Fekete/Piros

Interaktív játék nem állandó rágásra

"Aki nem dolgozik ne is egyék!"

Pöttyök

A labda, a Tug és a Kup és Kanolli játékok pöttyösek (jellemzően vörös) a külső részen, hogy ezzel is jelezzék ezek a játékok interaktív termékek, vagyis nincs belül a biztonsági jelzővel ellátva. Rágó játéknak kérjük, használja a karikákat, a kutya habitusának megfelelő méretben és erősségben.

 

M, L, XL
Raktáron
2-4 munkanap
2024.05.24
Nem kérek plusz szolgáltatást
Laci lelkiismeretesen csomagol neked. Dobd fel a napját és hívd meg egy kávéra! :) +290 Ft / db
16 490 Ft
(12 984 Ft + áfa)
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

 

 

 

Anyaga


100% természetes gumiból

 

 

Méret


13 cm magas, 7,5 cm átmérő, 2 cm anyagvastagság

 

 

 

Tartósság


1-100 ig skálán 50

 

 

 

Hogyan használjuk?!


A Kup-ot is lehet használni, úgy mint egy puzzle játékot a GoughNuts bottal. Összeillesztjük és már kész is az újabb játék. Bővebben>>

 

 

 

Mitől különleges a GoughNuts?


GoughNuts termékeket úgy tervezték, hogy a biztonság és a szórakozás kéz a kézben járjon.

 

A GoughNuts K9 Kup célja a "dolgozz, hogy ehess", valamint az általános interaktív játékos lefoglalás. Minden GoughNuts termék örök garanciával rendelkezik.

 

 

 

 

 

A GoughNuts játékok "munka" közben

 

 

 


Vagyis lássuk hogy is működik bevetésen a kutya szájában. A GoughNuts játékok nem csak szórakoztató rágójátékok a kutya számára, de biztonságosak is, életreszóló garanciát hordoznak, melynek köszönhetően egyedülállóak a piacon.

 

 

 

 

 

A karika, illetve a bot alakú termékekbe egy beépített biztonsági rendszer található, ami azt jelenti, hogyha a kedvencünk annyira megrágná a játék külső rétegét, hogy előtűnik a piros belső mag az alábbiakat kell tennünk:

 

 

 

 

 

El kell venni kedvencünktől a játékot.
Vissza kell küldeni a sérült terméket az importőr címére és kicserélik azt, egy új termékre. (A szállítási költség-oda és vissza is- minden esetben a vásárlót terheli, ami a mindenkori Magyar Postai díjszabás szerint alakul, így ennek díját vagy számlaszámukra kérjük előre átutalni, vagy a visszaküldött csomagnak tartlmaznia kell egy előre megcímzett postakész borítékot, amibe az új terméket postázni tudják.)
Ha úgy gondolja, hogy nem a megfelelő méreteű, illetve erősségű játékot választotta kedvencének és azért ment tönkre, lehetőség van arra, hogy a különbözeti díj kifizetésével egy nagyobb, vagy erősebb termékre váltson, de ezt mindenképp jelezze Ügyfélszolgálatunk felé.

 

 

 

 

 

 

 

 


FONTOS!

 

 


Mindig a megfelelő alakú és méretű játékot válassza kedvencének és ne hagyja felügyelet nélkül a játékkal. Ha a termék megsérült, ne használja azt tovább, hanem vegye igénybe a garanciális cserét!

 

 

 

 

 

 

A garanciáról röviden:

 

 


Minden GoughNuts termék életreszóló garanciát hordoz, ami azt jelenti, hogyha a fekete (vagy zöld, narancssárga) külső réteg olyan mértékben sérül, hogy láthatóvá válik a piros belső mag rész, akkor vegye el kedvencétől és küldje vissza címünkre!

 

 

 


FONTOS! A garancia csak azokra a károkra vonatkozik, amelyeket a kutyánk okoz a játékon, bármely más úton keletkezett sérülésért a gyártó nem vállal garanciát!

Hasonló termékek
Adatok
Tulajdonságok
Extra erős anyagból, Garanciával, Jutalomfalattal tölthető
Típus
Interaktív játék
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
712392722216
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
argep.hu aprohirdetesingyen.hu arcedula.hu kandh mypos_eu