+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

Hurtta

Hurtta kutyás termékek


Hurtta cég, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a funkcionális kutyaruházatok fejlesztése terén. Hurtta termékpaletta a mindennapi élet kihívásaihoz tervezi termékeit.

 

Minőség

A finn Hurtta cég kutyaruhái kiemelkedő minőséget képviselnek európai mércével is. Filozófiájuk alapja, hogy különleges és sokféle igényt kielégítő kutyafelszereléseik nem csak a kutyák, de az emberek szempontjait is messzemenően figyelembe veszik. Szlogenjük: Protect your dog, protect your home - azaz Védd a kutyádat, óvd az otthonodat.

 

Népszerűség

Ezeknek a kutyaruháknak a népszerűsége mögött komoly kutatások és fejlesztések állnak, melyek eredménye például azon különleges anyagok használata, melyek a Technical Research Center of Finland és a TAMK University of Applied Sciences laboratóriumaiban bizonyították víz- és szélállóságukat. Folyamatosan tesztelik nyakörveiket, hámjaikat és ruháikat sport és munkakutyákkal extrém körülmények között.

 

Anyaguk

A Hurtta ruhák anyaga vízálló, szélálló, tartós, de ennek ellenére jól szellőzik. Védelmet nyújtanak a hideg ellen is, de ennél sokkal több célra használhatók, és ennek megfelelően különbözőek ugyanúgy, ahogy az emberek ruhái is.

 

Tisztítás

Minden Hrutta ruha 40 fokon mosható, de öblítőszert használni nem szabad! A cimkén található kezelési utasításokat tartsa be, hogy a Houndtex bevonat ne sérüljön!

 

Méretek

Méretválasztékuk széles, az egészen kicsi kutyáktól kezdve hordhatják a legnagyobbak is. A Hurrta fejlesztői a tapasztalatok alapján folyamatosan bővítik a választékot új méretekkel és más arányokkal a különböző fajták igényei alapján. A ruhák pontosan a kutyára igazíthatók a pántok és zsinórok segítségével.

 

A fényvisszaverő felületek jelentősen növelik a biztonságot alkonyatkor vagy sötétben. Feladásuk egyszerű, viselésük kényelmes a kutyáknak, kialakításuk egyformán alkalmassá teszi őket mindkét nem számára. Ezek a kutyaruhák tökéletesen vízhatlanok, a varrások és a zippzárak külön szigeteltek.


Jól kombinálhatók, külön-külön és egymásba húzva is hordható a termooveráll és az esőkabát. Hasznos felszerelésről van tehát szó, nem egyszerűen egy divatról, ami egyre inkább elengedhetetlen tartozéka lesz a minőségi kutyatartásnak.


Így megtalálható köztük:

  • Y hám
  • Futó póráz
  • Kutyaruha
  • Mentő mellény
  • Láthatósági termékek

 

s sok egyéb!

 

Minden termék rendelhető, ami az oldalukon megtalálható! Kérdés esetén keressen minket!

 

 

Tel: 06/30-869-3476

 

Email: akutyamania@gmail.com

 

 

 

Köszönjük

 

KutyaMánia CsapatA

Tovább