+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Rendkívüli Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Rendkívüli Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

Earth Rated Levendula illatú szagtalanító

Raktáron

Earth Rated Levendula illatú folt és szag eltávolító


Ez a levendula illatú bio-enzimatikus formula egy tökéletes folt és szagtalanító, amelyet szőnyegen és egyéb textíliákon is alkalmazhatsz! Tökéletes a macskák és kutyák által okozott kórokozók megszüntetésére. Az Earth Rated® szagtalanító természetesen elpusztítja a vizelet baktériumokat, hogy megakadályozza az ismétlődő baleseteket, eltávolítja a foltokat, hogy frissnek érezze otthonát! Speciálisan a vizeletre, a székletre, a hányásra és a vérre irányul, nem mérgező és több felületen is használható.

Erőteljes, mégis biztonságos bio-enzimatikus tisztítószer, melyet az élő baktériumok nagyobb koncentrációja tesz lehetővé, ami erősebb megoldást eredményez. A Carpet and Rug Institute által tanúsított bizonyítvány a szőnyegek biztonsága érdekében nagyszerű, mivel a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosaként tudjuk, hogy a szőnyegek mágnesnek tűnnek a kutyák és a macskák számára. Ha kedvence nagyon kreatív lesz és minden alkalmat kihasznál, hogy otthon végezze el a dolgát, tudd, hogy ez a bioenzimatikus formula használható kárpitozásra, szőnyegre, vinil csempe, kő, habarcs és betonra is! Ez a szagtalanító és folt eltávolító természetesen tünteti el a vizelet baktériumokat, hogy megakadályozzák az ismétlődő baleseteket, eltávolítsák a foltokat, és otthonuk friss és tiszta szagú maradjon! Büszkén készült az USA-ban és biztonságos a háziállatok és az emberek számára.

 

Tulajdonságok:

- többfelületen is használható
- a kutya és a macska vizeletére, székletére eredő folt és szagok céljára tervezett célzott képlet
- a Carpet and Rug Institute (CRI) által hitelesített
- nagy, 32 oz-os palack
- Levendula illatú
- biztonságos és nem toxikus emberek és háziállatok számára

 

Szállítási idő

TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Mindig vedd figyelembe, hogy az adott terméknél milyen szállítási idővel számolunk. Ez az egész rendelésre fog szólni. Ezek tájékoztató jellegűek, jelenlegi helyzetben hosszabb beszerzési idő is előfordulhat.

Aktuális raktárkészletről telefonon érdeklődhetsz!

Raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről