Royal Canin Sterilised aszpikban 85 g

Raktárkészlet: VAN
Royal Canin Sterilised aszpikban 85 g
Royal Canin Sterilised aszpikban 85 g
Royal Canin Sterilised aszpikban 85 g
Royal Canin Sterilised aszpikban 85 g
Royal Canin Sterilised aszpikban 85 g
Royal Canin Sterilised aszpikban 85 g
Royal Canin Sterilised aszpikban 85 g
Royal Canin Sterilised aszpikban 85 g
Royal Canin Sterilised aszpikban 85 g
Royal Canin Sterilised aszpikban 85 g
Royal Canin Sterilised aszpikban 85 g
Royal Canin Sterilised aszpikban 85 g

Kiegyensúlyozott nedvestáp ivartalanított felnőtt macskáknak, csökkentett ásványi anyag-mennyiséggel a húgyutak egészségéért és mérsékelt energiatartalommal az ideális testsúly elérésére.

Csirke
Beszerezhető
2-4 munkanap
2024.04.02
7489.75114188
Nem kérek plusz szolgáltatást
Külön csomagolva +290 Ft
Dobozva csomagolva +500 Ft / db
Laci lelkiismeretesen csomagol neked. Dobd fel a napját és hívd meg egy kávéra! :) +290 Ft / db
620 Ft
(488 Ft + áfa)
Egységár: 7 294 Ft/kg
(5 743 Ft/kg + áfa)
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A macskák helyes táplálása alapvetően olyan irányelveken alapul, mint az életkor, fajta, életmód, fiziológia. A Royal Canin teljes mértékben figyelembe veszi ezeket a paramétereket és a macskák specifikus táplálkozási igényein alapuló eledeleket hoz létre. A Royal Canin Sterilised aszpikban kifejezetten a kasztrált ill. sterilizált macskáknak biztosít egészséges táplálkozást - a Royal Canin legmagasabb minőségi irányelvein alapulva. Emellett a Royal Canin Sterilised figyelembe veszi az 1 évnél idősebb felnőtt macskák által ösztönösen előnyben részesített optimális tápanyag-profilt (ONP).

A Royal Canin Sterilised macskatáp segíthet az ivartalanított macskáknak ideális testsúlyuk megtartásában és húgyutaik egészségének megőrzésében:

  • A macskák táplálékbevitele az ivartalanítástól számított 48 órán belül 20%-kal megnövekszik, miközben energiaszükségletük akár 30%-kal is csökkenhet. A szénhidrát-részarány csökkentése a vércukorszint lassú emelkedéséhez vezet és megelőzi a korai éhségérzet létrejöttét.
  • A macskák a sterilizáció után általában kevesebbet isznak, a kissé túlsúlyos macskáknál pedig könnyen keletkezhetnek húgykövek a ritkább vizeletürítés következtében. A Royal Canin Sterilised a Healthy Urinary System értelmében biztosítja az egészséges húgyúti rendszert azáltal, hogy csökkenti a húgykövek kialakulását előidéző ásványi anyagok koncentrációját, ez pedig megfelelően alacsonyan tudja tartani a pH-értéket.
  • A specifikus Optimális-Tápanyag-Profil (ONP) eredményeképpen a macskák ösztönösen és hosszú távon szívesen elfogadják ezt az eledelt. Mivel hogy a legjobb étel sem ér semmit, ha macska nem eszi meg!
  • A Royal Canin Sterilised nedves eledel szaftos húsdarabokat jelent finom aszpikban. A frissentartó tasakokba kiporciózott táp teljes mértékben megőrzi ízét és megóvja az abban lévő tápanyagok minőségét. A tasakok mégis nagyon könnyen kinyithatók.

 

A Royal Canin nedves eledel teljes körűen és kiegyensúlyozott módon gondoskodik kedvencéről:

  • Alapvető zsírsavak: értékes energiát szállítanak, erősítik a szervezet természetes védelmi rendszerét és szép, fényes szőrzetről gondoskodnak.
  • Vitaminok sokfélesége: antioxidatív hatással bírnak, erősíthetik az immunrendszert és segíthetik az anyagcserét.
  • Ásványi anyagok: támogatólag hatnak az anyagcserére, hozzájárulnak a bőr egészségéhez és stabil csontfelépítésről gondoskodnak.
  • Ballasztanyagok: kiegyensúlyozott bélflórát és egészséges emésztést biztosítanak.
  • Fehérjék: elősegítik a szervek, az izomzat és a kötőszövetek optimális fejlődését.
  • Magas fokú emészthetőség: min. 90% fehérje-emészthetőség a gondosan megválogatott összetevőknek köszönhetően.

 

Az ösztönös preferencia – az Optimális-Tápanyag-Profil: újfajta egészséges táplálás a macska különböző életfázisaihoz és egyedi különlegességeihez igazított formula alapján. Az Optimális-Tápanyag-Profilt a tápanyagok által nyújtott energia elosztása jellemzi. Optimális viszonyt teremt a fehérjék, zsírok és szénhidrátok között annak érdekében, hogy az eledelt a macskák minél teljesebb körben elfogadják. A specifikus tápanyagprofil figyelembe veszi a macska korát, de élettani státuszát is (vemhesség, szoptatási időszak).

A macskák rendelkeznek azzal a képességgel, hogy felismerjék és előnyben részesítsék az olyan élelmet, amely leginkább megfelel egyéni tápanyagprofiljuknak. Az Optimális-Tápanyag-Profil-koncepció a Royal Canin know-how-jával kombinálva az eledel rendkívüli mértékű és hosszú távra szóló elfogadását eredményezi. A macskák sohasem unják meg a Royal Canin Feline Health Nutrition termékeket! Ezért aztán az étkezések ízeinek variálására sincs szükség - tekintve, hogy az íz a macskák esetében csak csekély befolyással van a táplálék kiválasztására.

Összetevők:
Hús és állati melléktermékek, gabona, növényi melléktermékek, növényi fehérje-kivonatok, ásványi anyagok, cukor.

Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
D3-vitamin (100 NE/kg), vas (2,9 mg/kg), jód (0,28 mg/kg), réz (2,2 mg/kg), mangán (0,8 mg/kg), cink (8 mg/kg).
Technológiai adalékanyagok:
Üledékes eredetű klinoptilolith (0,2 mg/kg).


Analitikai összetevők

fehérje 9.0 %
nyerszsír 2.6 %
nyersrost 1.6 %
hamu 1.4 %
nedvesség 81.0 %
Etetési útmutató

A Royal Canin Sterilised aszpikban teljes értékű nedves macskaeledel.

Macska súlya Napi adag tasak/nap
3 kg 2 3/4
4 kg 3 1/2
5 kg 4
6 kg 4 1/4

 

Fenti mennyiségek arra az esetre ajánlottak, ha a macska tisztán nedves eldellel táplálkozik. Szárazeledellel kombinált vegyes táplálás esetén megfelelően változtassa az etetési mennyiségeket! Macskájának mindig biztosítson megfelelő mennyiségű friss ivóvizet!

Hasonló termékek
Adatok
Ajánlott életkor
Felnőtt
Méret
All Breed
Fehérje forrás
Csirke
Specifikáció
Ivartalanítás után
Márka
Royal Canin
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
185570
Tömeg
85 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
argep.hu aprohirdetesingyen.hu arcedula.hu kandh mypos_eu