+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Rendkívüli Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 13-19

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Rendkívüli Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 13-19

Trainer Feline

Nincs ilyen termék
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Super Premium TRAINER

 

Super Premium TRAINER

A Superpremium TRAINER termékcsalád a funkcionális ételek teljes skálája, teli olyan aktív alapanyagokkal, amelyek képesek kielégíteni a macskák (szigorúan húsevők) fiziológiás igényeit és a koruknak, fizikai aktivitásuknak, fiziológiai állapotuknak megfelelő különböző szükségleteiket.

 

TRAINER Natural
Fiziológiás eledel vörös funkcionális összetevőkkel, hogy…igazán macskák lehessenek.

 

TRAINER Fitness
Fehérjetartalmú eledel sárga funkcionális összetevőkkel érzékeny, allergiára, intoleranciára hajlamos macskák részére.

 

TRAINER Personal
Különleges eledel zöld funkcionális összetevőkkel a különleges igényű macskák részére.

A TRAINER-rel igazán egyszerűen gondozhatja macskáját: kielégíti kedvence ízlését miközben az egészségét is megóvja.

AZ IGAZI HÚSEVŐK…

…akárcsak a macskák, korlátozottan jutnak hozzá a szükséges energiához és nélkülözhetetlen tápanyagokhoz – mint például a fehérje, taurin, arginin, arachidonic sav és niacin - , attól függően, hogy áldozatuk mit biztosít számukra. Bizonyos ételeket már elődeik se tudtak előállítani és fehérjeigényük is magas az egyedülálló proteinalapú anyagcseréjük miatt.

 

Mi éppen ezért használunk friss, semmilyen módon nem kezelt (csontozott és nem fagyasztott) szárnyashúst, egyedülállóan ellenőrzött előállító rendszerünkben és főzési eljárásaink során (NPS: NOVAFOODS PROTEIN SYSTEM – Novafoods Fehérje Rendszer). E rendszer megőrzi az étel tápanyagértékét, ezáltal fejlesztve annak emészthetőségét és a létfontosságú összetevők felszívódását. Ezáltal pedig meghatározó módon járul hozzá „igazi ragadozó” barátaink egészségének megőrzéséhez és jólétéhez.

Funkcionális étel

A funkcionális étel fogalmát Japánban hozták létre a nyolcvanas években, annak köszönhetően, hogy növelni kívánták a lakosság várható élettartamát és javítani életminőségét.

 

A FUNKCIONÁLIS ÉTEL lényege, hogy speciális hasznosságúnak bizonyuljon egy szervezet egy vagy több funkciója folyamán és tápanyag tulajdonságain keresztül javítsa az egészségi állapotot és jólétet.

A FUNKCIONÁLIS ÉTEL antioxidánsokat, ásványi anyagokat, vitaminokat, zsírsavakat, táplálékot vagy hozzáadott fehérjét tartalmaz aktív biológiai anyagokkal (mint például zöldségalapú összetevők), amelyek biztosítják a jólétet. Egészséges életmóddal és kiegyensúlyozott diétával kombinálva a funkcionális étel ténylegesen hozzájárul az állat egészségéhez és jólétéhez.

 

A TRAINER és a nutraceutical anyagok
A Nutraceutical kifejezés megalkotója Dr. Stephen L. DeFelice volt 1989-ben. A nutrition (tápanyag) és pharmaceutical (gyógyszerészeti) kifejezéseket kombinálta egy olyan kutatás folyamán, ahol az élelmiszerek vagy azok alkotóelemeinek egészségre gyakorolt jótékony hatását vizsgálta.

Az egészség három színe: „Hasznosítsuk a gyümölcsöket a lehető legjobban”!!

Hogy macskáját fitten tartsa, a TRAINER zöldségalapú funkcionális összetevőket használ (nutraceutical anyagokat), amelyek fontos egészséget meghatározó tulajdonságokkal bírnak, és amelyek biztosítják a zöldégekre és gyümölcsökre jellemző színvilágot (vörös, sárga, zöld).

A dietetikusok körében létezik egy táplálkozásra vonatkozó szlogen, amely jól összefoglalja, hogyan elégíthetjük ki a legjobban a szervezet vitamin igényét: „ minden nap egyél egy kis vöröset, zöldet és sárgát”.

A TRAINER termékcsalád három nagy csoportra osztható, melyek közül mindegyik egy meghatározó színnel bír.

A TRAINER Natural termékcsalád 4 terméket tartalmaz, amelyeket a kölyök és felnőtt macskák fiziológiás és speciális igényeinek kielégítésére terveztek. Vörös funkcionális összetevőket tartalmaz, tele antioxidánsokkal, amelyek biztosítják a jó vesefunkciókat és hogy az állat „természetesen macska” legyen (védi a fogakat, elősegíti az emésztést és pompás, fényes szőrzetet ad).

A TRAINER Fitness termékcsalád a azon felnőtt és idősebb macskák egyedi igényeit elégíti ki, amelyek hajlamosak a fokozott ételérzékenységre. Kizárólag egyszerű fehérjéket és sárga funkcionális összetevőket tartalmaznak, teli antioxidánsokkal, amelyek hatásosak allergiával szemben.

A TRAINER Personal termékcsalád 5 terméket tartalmaz, amelyek a különleges szükségletekkel bíró macskák számára lettek kifejlesztve. Zöld funkcionális összetevőket tartalmaznak, gazdagok antioxidánsokban és olyan speciális anyagokban, amelyek:

  • növelik a szőrzet szépségét és a javítják a fizikai kondíciót;
  • oldják a fokozott érzékenységből eredő problémákat;
  • csökkentik a túlsúlyproblémákat;
  • kedvezően hatnak a szőrlabdák kiválasztódására és távozására;
  • óvja a vesefunkciókat.

 

A csomagolás színezése segíti Önt, hogy könnyen kiválaszthassa, melyik termék felel meg legjobban macskája igényeinek!

 

Az egészség zóna – Wellness zóna

A funkcionális étel különbözik a hagyományos étrendektől és azok kalóriával kapcsolatos teóriáitól, hiszen előbbi úgy tekint az ételre, mint egy „szabályozóra”, amely képes közvetlenül hatni az állat jólétére.

A TRAINER termékcsaládot a tápanyagokra vonatkozó szabályoknak megfelelően alakították ki, amelyek a modern táplálkozástudomány alapjait képezik. A termékek természetes eredetű nutraceutical anyagokat tartalmaznak, továbbá olyan egészséges életvitel képviselnek, amely biztosítja, hogy macskája belépését a wellness zónába: egy valódi fiziológiai állapot, amelyben kedvence vitalitást és hatékonyságot talál, fejleszti immunrendszerét és csökkenti a szabadgyökök termelődését.

 

Növekedést elősegítő probiotikumok
Az inulin és a növényi oligoszacharidok természetes cukrok, amelyek nagy mennyiségben találhatóak számos növényben (articsóka, cikória, hagymák, bambuszrügy), amelyek probiotikus és ezáltal a belek egészségét megőrző hatásuk miatt elsődlegesen fogyasztandó tápanyagok.

Azok az állatok, amelyeket oligoszacharidokkal etetnek jobb bélflórával, jobb bélnyálkahártyával rendelkeznek és nagyobb a tápanyagfelszívó felületük is (ez pedig jobb emésztést és felszívódást biztosít). Ez nem csak a normális fiziológiás funkciókat segíti, de jelentősen hat az emésztetlen fehérjék erjedésére is, amely az ürülék kellemetlen szagát okozza.

 

TRAINER FITNESS, AZ IGAZI RAGADOZÓK TELJESKÖRŰ ELEDELE

 

Teljeskörű táplálkozás
A teljeskörű táplálkozás célja a fiziológiai jólét állapotának elérése a természetes összetevők harmonikus kombinációja által.

Az Applezin® egy koncentrált polifenol kivonat, különösen almákból származó flavanoidokból (kercetin és florhizin). In vitro tanulmányok során kimutatták a polifenolok antiallergén hatását; jelentősen képesek csökkenteni a hisztamin felszabadulását (Food processing 32. kötet, 2. szám).
A Pomega3 nagy mennyiségben tartalmaz alfa-linol savat (ALA), amley biztosítja, hogy az szervezet koncentrált mennyiségben kapjon Omega3 (EPA & DHA) 100% alma növényeket.
A politelítetlen zsírsavak biológiai funkciója és jelentőssége széles körben ismert és legismertebb védelmező hatásai a következők: javítják az immun rendszert, a bőr egészségét és a bőrirritáció és más bőrbetegségek gyógyításának hatásosságát, továbbá csillapítja a gyulladásokat.

 

NEM CSAK AZ ALMA, A GYÜMÖLCSÖK IS…

Az ananász, fő komponense a bromelin egy proteolitikus enzim, amely az emésztést segíti.
A napraforgóolaj nagy mennyiségben tartalmaz politelítetlen zsírsavakat. Biztosítja, hogy ) nagyon nagy mennyiségben legyen jelen a linolsav (egy jelentős Omega 6 zsírsav) aktív biológiai formában. Az E vitamin pedig az egészséges bőr és szőrzet elengedhetetlen eleme.

 

ÁSVÁNYI ANYAGOK ÉS VITAMINOK
A brokkoli az egyik leggyakrabban vizsgált zöldségféle 1992 óta, amikor is a Johns Hopkins Egyetem kutatói izolálták és azonosították szulforafán-t. A szulforafán olyan természetes kémiai összetevő, amely indirekt anitoxidánsként hat, képes egymás után többször is stimulálni az antioxidánsokat, amelyek aztán semlegesítik a szabadgyököket. Ezért az indirekt antioxidánsok hatása tovább tart. Olyan folyamatokat indítanak be, amelyek azután még napokig hatnak majd, szemben a direkt antioxidánsokkal (A, E, C vitaminok), melyek egyszerre csak egy szabadgyököt tudnak semlegesíteni és a folyamat közben maguk is elpusztulnak.
A brokkoli vitaminokat, oldható fehérjéket és olyan ásványi anyagokat is tartalmaz, mint például a szelén vagy a potassium.

 

…ÉS NAGY MENNIYSÉGŰ ANTIOXIDÁNS IS!
Az antioxidánsok valójában a gyümölcsökben és zöldségekben találhatóak polifenolok ( flavanoidok almákban), isothiocyanate-ok (glükozinolátok a brokkoliban), ásványi anyagok (szelén)és vitaminok (A,C,E vitaminok) formájában.

 

A TAINER Fitness természetes összetevői ennél fogva képesek segíteni macskáját a szabadgyökök kibocsátást ellensúlyozó, szükséges antioxidánsok megemésztésében. Egy praktikus és ízletes módja, annak, hogy kedvence még sokáig, minden nap Fit lehessen.

Omega 3 és flavaonidok+ linolsav (Omega6) + glükozinolátok + flolátok

 

A TRAINER FITNESS FELINE vonal kulcspontjai:

1- egyszerű,könnyen emészthető és különleges állati proteinforrás(tengeri hal,ló,kacsa vagy nyúlhús)

2 - egy egyszerű,könnyen felszívódó szénhidrát forrás (amarant,tapióka vagy kukorica)

3 - egy egyszerű növényi forrás (kukoricaolaj) ami gazdag linolsavban.

4 - minden termék úgy van összeállítva hogy megakadályozzák a feleselges proteinbevitelt,az állat életszakszának megfelelően

5 - mind természetes.gőzzel főzött alapanyagokból készítve

6 - teljesen mentes a mesterséges tartósítóktól és szinezékektől

A Trainer Fitness diagnózisként használható káros ételreakciók esetén.A hypo-allergén étrend fenttartható a kutyája egész élete során.

A liszt-mentes receptek ideális étellé teszik a lsiztérzékeny macskák számára.

Tovább