Trainer Natural

TRAINER NATURAL

 

 

Az egészség színei:

 

Trainer Natural és feladatorientált Termék

 

A funkcionális ételek ötlete az 1980-as években, Japánban született meg, amikor is az egészségügyi hatóságok szükségszerünek találták a népesség várható élettartamának növelését, növelve a minőséget és szabályozva ennek megtartásának költségeit. Ebből az okból mutatták be azt az ételt, melyet különösen az egészség és jólét növelésére továbbá betegségek kockázatának csökkentésére fejlesztettek ki, függetlenül a hagyományos táplálkozási hatásoktól.

Az egészséges életstílus és egy kiegyensúlyozott diétával összhangban, a funkcionális ételek ténylegesen hozzá tudnak járulni az állatok egészségéhez és jólétéhez.

A Superpremium NATURAL TRAINER vonal a funkcionális ételek egy új terméke, melyet egy speciálisan kifejlsztett táplálékkal a test (biomoduláció) sajátos működésének fejlesztésére hoztak létre, mely képes választ adni a különböző igényekre, továbbá a méret, kor, fizikai aktivitás és fiziológia szerinti álapotokra.

 

Trainer Natural és gyógyhatású táplálékok

A Nutraceutical kifejezés Dr. Stephen L. DeFelice alkotta meg 1989-ben a "táplálék" (az angol "nutrition") és "gyógyszer" (az angol "pharmaceutical") szavak kombinációjával, mely azon ételek tanulányozására utal, melyeknek jótékony hatása van az egészségre.

A Trainer Natural minden terméke természetes eredetű anyagokattartalmaz, mely képesek a kulcsfontosságú feladatok előmozdítására: mint a kockázati tényezők irányátására vonatkozó elsődleges funkciók, továbbá a fiziológiai állapot kívánalmaira.

A Trainer Natural termékek egyedülálló NPS módszerrel (NovaFood Protein System) készülnek, melyek gyors átmenetet nyújtanak, friss kicsontozott, nem fagyasztott szárnyashúsból készülnek, ellenőrzött égető rendszerrel, mely lehetővé teszi a tápérték megőrzését , az emésztés fejlesztését és szükséges aminősavak megtartását.

Egy különleges tápanyagnak figyelembe kell vennie a különböző méretű kutyák egyedülálló szükségleteit, és a kis-, közepes-, és nagyméretű kutyák egyéni igényeinek figyelembevételével kell hogy elkészüljenek.

Hogy megőrizzük az Ön kutyájának egészségét, a Trainer Natural termékek bevizsgált és válogatott funkcionális zöldségeredetű (phytochemicals), hozzávalókból készül, fontos egészségügyi tulajdonságokkal, melyekhez a gyümölcsök és zöldségek adják a tápok jellegzetes színét (sárga, piros vagy zöld).

Valójában a legújabb tanulmányok igazolják, hogy az egészséges gyümölcs és zöldségek tulajdonságai nem csak a vitaminoknak, ásványi anyagoknak és rostoknak köszönheti, hanem mindezek mellett azok szerves összetevőinek, a phytochemicals-oknak, melyek megvédik a sejteket és szöveteket.

 

Napi fésülés (napi festés)

A következő szlogen fogalmazza meg legjobban a funkcinális táplálkozás alaptézisét: "minden nap egyen valami pirosat, zöldet és sárgát."

Ezért, azok a kis-, közép-, és nagyméretű kutyák, amelyek a három fajta Trainer Naturalt fogyasztják, melynek jelenlegi funkcionális összetevői sárga, piros és zöld színt kölcsönöznek az ételnek hibátlan szőrzetet biztosítanak. És természetesen csomagolások színei is segíteneks a könnyed választásban

 

A Trainer Natural Kisméretű Kutyáknak

 

A Trainer Natural Mini termékek összetevői természetes antioxidánsok, emésztést segítő anyagokkal, és segít meggátolni a sejtek öregedését
így különösen :

 

Alma kivonat:
mely gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban rostban. Az almakivonat segít az egészséges légzésnél is, még allergiaszezonban is, a melanin képződésének csökentésével pedig segít fehéríteni a bőrfelszínt és segít megvédeni a bőrt az ultraibolya sugaraktól. Orális védelem az éjszaka felgyülemlett nyáltól a bűzös lehelettől.

 

Citrusból kivont bioflavonok:
a bioflavonok keveréke (narigin, Hesperedin, és aszkorbinsav) hatásos antioxidánsként játszik szerepet, mely szembeszáll a test sejtjein lévő szabad gyökök káros hatásaival. A flavonok polyhenolokkal alkotott csoportjával együttesen csökkentik a szív- és érendszeri megbetegedéseket, az oszteoporózist (csontritkulás) és antioxidáns hatásának eredményeként sok más egyéb betegséget. Vírusölő, gombaölő, gyulladáscsökkentő és antiallergén hatásuk is van.

 

Garcinia:
(cambogia kivonatként is ismert) biológiailag aktív összetevőket tartalmaz, mely megakadályozza a lipidek és zsírok, zsírsavak, felszívódását valamint csökkentik az LDL koleszterinek és triglyceridek kialakulását. Jelentős mennyiségő C vitamin-t is tartalmaz szíverősítőként is ismert. Kutatások igazolják, hogy ez a természetes kivonat megakadályozhatja a felesleges kalóriák testzsírrá alakulását. Továbbá elősegíti az étvágy csökkenését. A Glycogen a glükóz tárolt formája. A test elsődleges energiaforrása. A megnövekedett glycogen termelés és tárolás jelez a agy jóllakottság központjának, hogy a szervezet elegendő táplálékhoz jutott. Gazdag citromsavízű anyagban mely zsírégető és izomtömegnövelő hatással bír.

 

Kamilla:
Camazulene-t tartalmaz, mely enyhíti a fájdalmat, sebgyógyító, gyulladáscsökkentő és baktériumölő. Segít helyreállítani a bélflórát, szagtalanít. Enyhíti és nyugtatja a gyulladt bőrt. Baktérim és gombaölő

 

Lenmag:
Melyet mindenféle tüdőt fenyegető fertőzésre használnak, különösen hurutos fertőzések esetén, mint a bronchitis. Lenmagos dunsztként alkalmazzák még kelés és karbunkulus (darázsfészek), övsömör, pikkelysömör és égések esetén. Lenmagot alkalmaznak még krónikus vagy akut, pangó vagy görcsös szekredés esetén. Bár nem kimondottan hashajtó, de duzzasztóanyagként és filmréted-képzőként jászik szerepet, mely irritációt nem okoz. A lenmag olaj az elengedhetetlen zsírsavak értékes forrása, és megakadályozza, hogy a szövetekben lerakódjanak a zsírok.

 

kukoricaolaj:
gazdag lenolajsavban és E vitaminban, mely az egészsége bőrt és szérzetet biztosítja.

 

A Trainer Natural Közepes méretű Kutyáknak

 

A funkcionális hozzávalók (gyógyhatású tápanyagok) piros színűekantioxidánsokban gazdagok, mely erősíti az immunrendszert és kiemeli a szőrzet színét.

 

Az élesztőből kivont nukleotida:
állományt számos ételnél széles körben használják, különösen javasolják növekedési szakaszban, és segít a betegségekből való kigyógyulásban idősebb kutyáknál, pozitív hatásai vannak különbözé szervekre és képes immun-választ javítani

 

Piros almakivonat:
gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, rostban, sűrített polyhenol kivonatot vonnak ki belölle, kutatások igazolják, hogy a polyphenolnak antioxidáns tulajdonsága van, potenciális az egészség érdekében. A polyphenolok megakadályozzák az enzimek működését, mely a rákos sejtek megnövekedését gátolja, továbbá deaktiválja azokat az anyagokat, amelyek a rák növekedését támogatják

 

A Citrus aurantium (narancs):
eszencia m-synephrine-t tartalmaz, mely növeli a zsírégetést és kalóriafelhasználást, valamint a test zsírmentes és testzsír arányát.

 

A citrus bioflavonok a gyümölcsök:
(főképp sárga citrusok) és zöldségek természetes szinezőanyagai és számos egészségügyi hatékonyságai közül kiemelhető, hogy javítja a C-vitamin felszívódását a szervezetben. A bioflavonok nélkülözhetetlen a C-vitamin helyes felhasználásához a felszívódásához, karbantartja a bőr kötőszöveteit. Antioxidánsként feladatuk, hogy megvédjék a C-vitamint az oxidációtól, segítenek megvédeni a kapillárisok egészségét, szabályozzák áteresztő képességeiket, védelmet nyújt a fertőzések ellen.

 

Feketeáfonyák:
antocián festékanyagát hosszú ideje használják a látásélesség és keringési zavarok kezelésére. Tapasztalatok bizonyítják, hogy az antociánoknak és flavonoidoknak gyulladáscsökkentő hatásuk van, valamint hogy szájon át történő alkalmazásával hatékony a cukorbetegség és fekély kezelésére, vírusölő. A flavonoidok e fontos jellegzetességének kémiai alapját antioxidáns minőségét adja - a szabadgyököket (melyek a biomolekulákat károsítják) kisöprő és összegyüjtő képessége.

 

A Trainer Natural Nagy méretű Kutyáknak

 

A trainer Natural Maxi Size termékek zöld színűhozzávalókat tartalmaz, melyek antioxidánsokban gazdagok, és melyek segítenek fenntartani az ideális testsúlyt, védelmet nyújtanak a szívnek és izületeknek. ezek a következők:

 

Tömjénfa:
gyulladáscsökkentő tömjénfasav nevű triterpenoidokat tartalmaz. Ugyan nincs érzéstelenítő hatása, viszont elősegíti a gyulladás megszünését, megszünteti a fájdalom okát. Tanulmányok igazolják azt is, hogy csökkenti a duzzanatot, még a mozgékonyságot fokozza. A tömjénfa megakadályozza a leukotrinek szintézisét, és ezáltal a gyulladást.

 

Zöldhéjú Kagyló:
ehető, Új Zéland partjainál figyeltek fel rá. Proteinből, szénhidrátból, glükózból, lipidekből, ásványokból és vízből áll. A zöldhéjú kagyló fontos alkotóeleme a glucosamine ami glükó-amino-glükánok (GAG) előfutára, a porc építőköve. A zöldhéjú kagylót izületi gyulladásra és más kapcsolódó betegségekre használják.Fájdalom-, duzzanat-, és gyulladáscsökkentő, különösen az izületi gyulladást csökkenti és növeli a mozgékonyságot.

 

Alma eszencia:
a polifenolok egyik lefkoncentráltabb természetes forrása, a procyanidinek keverékének egyedülálló keverékét tartalmazza, mint elsődleges alkotóelemet. Klinikai kutatások igazolják, hogy antioxidáns tulajdonsága mellett, erősíti az izomzatot és csökkenti a zsírt a szervezetben.

 

Spirulina alga (Arthrospira Platensis):
melyet elsődlegesen két cianobaktérium fajból (kékeszöld algaként ismert) állítanak elő: Spirulina nem tartalmazza gyakran a protein magas koncentrációját. 55-77% (száraz súly) A Spirulina gazdag gammalinolénsavban (GLA), és szintén tartalmaz alfa-linolénsavat (ALA), linolénsavat(LA), sztearinsavat(SDA), eicosapantasavat(EPA), dokozahexánsav(DHA) és arachidonsavat(AA). A Spirulina A vitamint tartalmaz mely fontos szerepet játszik a Vészes vérzékenység valamint a Vashiányos vérzékenység kezelését illetőleg. G-Linolésav (GLA) az Atopiás ekcémagyógykezelésénél, valamint az immunrendszer erősítésében játszik szerepet.

 

Cikória kivonat:
nyugtató kardioaktív tulajdonságokkal. A cikoria oligoszacharidjai probiotikumok (ami annyit jelent, hogy növeli az élő kultúra aktivitását és segít megelőzni a hatékony baktériumok elszaporodását az emésztőrendszerben) és hatékony az egészséges bélflóra fenntartásában. A növényi inulin tipusú részei gyógyítják a székrekedést, hasmenést és a szív és érrendszeri megbetegedéseket, segít a vastagbélrák megelőzésében. A Cikória étvágyjavító és hatásos emésztési zavaroknál (dypepsia).

 

 

A Natura Trainer Filozófiája hat egyszerű táplálkozási szabály betartására ösztönöz, melyek a következők:

1. Megfelelő kapcsolat a fehérjék és kalória részek között kortól és fiziológiai állapottól függően (növeli a felnőttek, terhesség, szoptatás és aggkori gyengeséget)

2. Magas biológiai értékű állati fehérje, kizárólag a Fehérjealapú NovaFoods Termékekkel (NPS)

3. Gazdag eikozanoid növényi zsíradék képes befolyásolni a hormonszintet és játszik a szerepet számos fizikológiai feladatban.

4. Prebiotikus és egészségmegőrző

5. A gyógyhatású termékek növelik az egészséget és jólétet vagy csökkentik a betegség kockázatát az állatoknál.

6. Szinezőanyagokat, konzerválóanyagokat és mesterséges aromákat nem tartalmaz.

 

Tovább