+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Rendkívüli Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 13-19

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Rendkívüli Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 13-19

Trainer Fitness 3

Garantáltan GMO mentes kutyatáp

 

 

Tovább

TRAINER FITNESS 3 kutyatápcsalád

 

Trainer Fitness Termékcsalád

Vásárlóink szokásaihoz igazodva nincs minden kiszerelés és minden termék feltöltve, ha Önt olyan termék érdekli amit az oldalunkon nem talált meg, de  elnyerte tetszését kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk!


 

Holisztikus és monoproteikus táplálék:

Holisztikus: Mert a természetes összetevők ideális kombinációjának köszönhetően biztosítja az adott életszakaszhoz szükséges tápanyagokat. Monoproteikus: Mert egyetlen állati eredetű fehérjeforrást alkalmaz, amely könnyen emészthető és kevésbé ismert.

 

Trainer Fitness 3: Teljes mértékben olasz specializáció, kutatás és technológiai haladás olyan innovatív eledelek gyártására, melyek az egészséges életmóddal együtt hozzájárulnak négylábú kedvenceink életminőségéhez.

 

Miért a Fitness 3?

A Trainer Fitness 3 termékcsalád eledelei a holisztikus táplálkozás tudományából erednek.  Monoproteikusak, a három fő összetevőnek köszönhetően rendkívül egészségesek és egyszerűek: Egyetlen állati eredetű új fehérjeforrás, mely könnyen emészthető és kevésbé ismert; Egyetlen könnyen beépülő szénhidrátforrás; Egyetlen, linoleic savban gazdag növényi eredetű zsírforrás (kukorica olaj). 1 fajta hal vagy hús + 1 fajta szénhidrát + 1 fajta olaj. A meghatározott mennyiségű napi energia-, és tápanyag bevitel garantálja az egészséges, kiegyensúlyozott tápanyagszükségletet, mely megfelel az adott élettani fejlettségnek és állapotnak (kölyök-, felnőtt-, vagy idős), az állat méretének (kis-, közepes-, és nagytestű).  Megakadályozza a túlzott fehérje bevitelt, ezáltal csökkenti a lehetséges allergén mennyiséget. Mentes mindenféle mesterséges tartósítószertől és színezőanyagtól. Gliadinmentes összetevőkből készül, mely a búza sikérben található, de előfordul még más gabonafélékben is, mint például az árpa, zab és rozs. Egyetlen állati eredetű fehérjeforrást alkalmaz, amely könnyen emészthető és kevésbé ismert.

 

Mit jelent a táplálék túlérzékenység ?

Az allergiák és a táplálék túlérzékenység a szervezet abnormális reakciója az eledel elfogyasztására illetve a különböző adalékanyagokra.  A fehérje, amely nehezen emészthető és bizonyos összetevők (marhahús, tej és tejszármazékok, búza, tojás, szója) a legfőbb okozói a különböző allergiák kialakulásának, valamint számos klinikai tünet előfordulásának, amelyek rendszerint bőr és bélrendszeri jellegűek, eltérő intenzitású bőrviszketések kisebesedéssel vagy seb nélkül a szájon, mancsokon, a gát területén, lágyéktájon, háton, füleken, bőrgyulladás, fokozott faggyúmirigy termelés, korpa és szőrhullás, bőrgennyesedés, külső fül gyulladása, kellemetlen bőrszag, könnyezés és kötőhártya gyulladás, hányás, krónikus hasmenés, has és a belek puffadása,  gyomor- és bélgáz képződés.

 

Száraz kivonatok, mint gyógyhatású táplálékok: A száraz kivonatok lehetővé teszik, hogy a növények és zöldségek hasznos alkotóelemeit por alakban koncentrálják, mely könnyen hozzáadható az eledelek készítése során.  Ezáltal a kiváló gyógyhatású anyagok fogyasztása egyszerű és kívánatos módon kerül az étrendbe. A Goji bogyó, Goji berry (Lycium barbarum) és ananász szár (Ananas comosus) megakadályozzák a szabad gyökök túlzott mértékű termelődését és elősegítik a bélrendszer megfelelő működését.

 

Mi az oxidatív stressz ?

Az oxidatív stressz egy olyan élettani állapot, mely először sejt szinten alakul ki és folyamatosan irányítja az anyagcsere folyamatokat, mely nélkülözhetetlen a fennmaradáshoz és túléléséhez.  A bizonyos sejtrészekben lezajló biológiai reackciók fokozzák az ún. szabad gyök molekulák termelődését.  Amennyiben ez a termelődés túlzottá válik és/ vagy a sejtek kevésbé tudnak ellene védekezni, az oxidatív és antioxidatív összetevők egyensúlya felborul, létrehozván egy ártalmas biológiai állapotot, melyet oxidatív stressznek hívnak.   Az allergiás és a gyulladásos megbetegedések (reumás artritisz, Altzheimer kór, carotis sztenózis, magas vérnyomás, cukorbetegség) bizonyos állapotú oxidatív stresszel járhatnak. A szabad gyökök ezért önálló kockázati tényezőként merülnek fel, és hasznosak lehetnek az antioxidáns anyagok felismerésében és kezelésében a későbbi jelentős károsodás elkerülése érdekében.

 

Mik azok a prebiotikumok: A prebiotikumok természetes cukrok (Inulin és gyümölcs-oligoszacharidok), melyek megegyező mennyiségben találhatók meg különböző növényekben (articsóka, cikória, hagyma, bambusz rügy stb.) és prebiotikus hatásuknak köszönhetően kedvelt tápanyagforrásuk a baktérium populációknak (probiotikumok), melyek elősegítik a bélflóra egészséges működését. Nem csak az egészséges működéshez járulnak hozzá, de fontos szerepük van a betegségek kialakulásának megakadályozásában is.   Az oligoszachariddal táplált kutyák egészségesebb bélflóra összetétellel rendelkeznek, valamint hatékonyabb bél nyálkahártya termelődéssel és nagyobb tápanyag felszívó területtel rendelkeznek, melyek biztosítják a hatékonyabb emésztést.

 

A Trainer Fitness 3 termékek alkalmasak az előbb felsorolt allergiás problémákban szenvedő egyedek kezelésére, illetve ezen problémák megelőzésére.

Tovább