+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

Trainer

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A NovaFoods filozófiája: 

A filozófiánk azon táplálékok folyamatos kutatásán alapszik, amelyek az állatok jólétét segítik elő, egyidejűleg az egészségüket is megőrzik. Természetes, eredeti ételek, friss húsból származó állati fehérje (NPS fehérjerendszer, Nova Foods Fehérjerendszer), antioxidánsban alapvetően gazdag összetevők- ez a Nova Foods receptje, hogy a négylábú barátainknak boldog, egészséges életet biztosítsunk. Nem végzünk kísérleteket állatokon és nem is támogatjuk azokat. "a barátok barátai nem kisérleteznek állatokon"

 

TÁPLÁLKOZÁSI PIRAMIS 

Az étel-piramis egy modell, amely bemutatja az étrendet és megmutatja, milyen tápanyagokat (szénhidrátokat, proteineket, zsiradékokat, rostokat, ásványi anyagokat és vitaminokat) kellene használni és azokat mekkora mennyiségben.  A szénhidrátok, proteinek és zsírok energiát termelnek, de közben fontos szerkezeti összetevők is.

 

Küldetés:

Az állatok szeretete mindig a küldetésünk központja.
Ez vezet minket ahhoz, hogy folyamatosan egy fontos cél, a Wellness zóna felé tartsunk.
Éppen ezért minden kategória, minden referencia és specialitás a kutyák és a macskák különleges igényei szerint készülnek, legyenek azok az életük bármely szakaszában.

 

Történetünk:

A Nova Foods-ot a 60-as években alapították élelmiszeripari vállalatként.
A vállalat 1991-ben a Trainer márka megjelenésével egy új formulát vezetett be a kutya- és macskaeledel gyártásában, amelyek magas friss, csontozott, nem fagyasztott szárnyas hús tartalommal bírtak. Jelenleg is olyan termékeket gyártunk a kutyák és a macskák számára, amelyek a piacot vezetik, és amelyek nagy mennyiségű friss húspástétomot tartalmaznak.
A nyersanyagok minősége egy olyan étrendet biztosít, ami könnyen emészthető, az íze és az eredete pedig kifogástalan.

 

Tanusítványok és Minőség:

A 2005 áprilisában szerzett ISO 9001:2000 minőségtanúsítvány és két 2006 decemberében egymást követően megkapott tanúsítvány (BRC Food és UNI EN ISO 2200:2005) bizonyítják, hogy a Nova Foods SRL nemcsak az általa állított minőséget nyújtja a termékeivel, hanem az egészség és a higiénia magas szintjét is biztosítják a termelési folyamat során. A BRC étel és az UNI EN ISO 22000:2005 normái valójában egy nagyon szigorú, a HAACP módszer szerint kifejlesztett rendszer gyakorlatba ültetését követelik meg, ami a higiéniai körülmények önellenőrzését jelenti, ami a termeléstől egészen a termékek terjesztőknek történő átadásáig tart. Ennek a három tanúsítványnak a megszerzése már önmagában nagy teljesítmény egy élelmezési válalat számára, de kétségkívül rendkívüli az állateledel szektorban, és a tény, hogy megkapta a BRC ételtanúsítványt, a végső bizonyíték arra, hogy a Nova Foods SRL a kutya-és macskaeledel gyártásban a vezető olasz cég.

 

Kutatás és fejlesztés:

Jelenleg is egy hatékony kutató részleg folyamatosan fejleszti a termékeket a “funkcionális táplálkozás” jegyében, ami értelmében olyan természetes összetevőket használunk, amelyek a szervezet jobb működéséhez járulnak hozzá.

Tovább