TimberWolf Legends kutyatáp

-12%
Rendelhető
Kedvencekhez
TIMBERWOLF Legends a DUO PACK 2 x 10 kg
TIMBERWOLF Legends a DUO PACK 2 x 10 kg
TIMBERWOLF Legends a DUO PACK 2 x 10 kg
TIMBERWOLF Legends a DUO PACK 2 x 10 kg
55 200 Ft
62 600 Ft
Egységár: 2 760 Ft/kg
Összehasonlítás

TimberWolf Legends

 

Az TIMBERWOLF LEGENDS termékcsalád receptjei MINDEN KORÚ ÉS MINDEN FAJTÁJÚ kutya számára ajánlottak, összetételük fedezi a tápanyagtartalommal szemben támasztott legmagasabb igényeket.

TimberWolf Pet Food filozófiája

 

A minőségi baromfi, hal és bárányból  készült húsliszt gazdagon tartalmaz aminosavakat, esszenciális zsírsavakat, káliumot, kalciumot, magnéziumot, mangánt, és magas a vitamintartalma is. Ez az oka, hogy a tápokba miért nem raknak extra kalciumot – az bőven benne van az összetevőkben, amit használnak. A zsír és az olaj, pedig kiváló vitamin- és eszenciális zsírsavforrás.

 

Egész gyökérzöldséget, babot, magvakat vagy gabonát, csírát, korpát és a zöldség, gyümölcs azon részeit értékesítik, amelyek magas koncentrációban tartalmaznak vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezek olyan malmokba kerülnek, ahol gyors sebességgel kétszer megőrlik, így kerülnek a további feldolgozásba. Így garantált a hozzávalók frissességének megőrzése.

 

A megfelelő vitamin és ásványi anyag tartalom mellett, fontos a tápanyagok kiegyensúlyozott aránya is. Például a magas omega6 esszenciális zsírsavtartalom mellett, több E-vitaminra van szükség. Magasabb zsírtartalomnál magasabb a fehérje szükségelet is. Hasonló a helyzet a réz és mangán, a réz és cink, cink és magnézium, cink és E-vitamin, valamint más tápanyagok megfelelő arányának betartásánál is.

 

Recept további alappillérei közé tartozik, a modern csomagolási technológia, valamint kizárólagosan csak magas minőségű alapanyagok, probiotikumok, emésztőenzimek, gyógynövények, magvak és finomítatlan olaj használata.

 

Gondoljon a Timberwolfra Legends kutyatápokra, mint egy húsevő állatok számára nagy gondossággal kifejlesztett receptúrára, amely megfelelő koncentrációban tartalmaz tápanyagokat, gyógynövényeket, tengeri moszatokat, algákat, finomítatlan olaj felhasználásával. Légmentesen zárt modern csomagolási technológiánk biztosítja a tápszerben található összetevők hosszan tartó frissességét.

 

-Mark Heyward-  Founder of Timberwolf Organics

Tovább