+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Rendkívüli Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 13-19

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Rendkívüli Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 13-19

Arion Breeder Tenyésztő

Tovább

ARION prémium kutyatápcsalád

ARION, a prémium gondoskodás

 
Az Arion prémium száraztápcsalád küldetése, hogy minden terméket és etetési programot tökéletesre fejlesszenek, ennek szolgálatában állnak a magas szakértelemmel rendelkező technológusok és kutatóközpontjaik. Mielőtt termékeik piacra kerülnek más, független laboratóriumokban elemzik és hagyják jóvá azokat. 
 

ARION - Kiváló alapanyagok

 
Minden ARION termék alapanyagát, a legszigorúbb minőségügyi ellenőrzéseknek vetik alá, így garantálni tudják maximális fizikai és mikrobiológiai minőségét. Céluk, hogy termékeik megfeleljenek a legmagasabb előírásoknak, megfelelő tápértékük legyen, maximálisan emészthető alapanyagokból és a megfelelő technológiával készüljenek.
 
Az ARION kutyatápokat nagy szakértelemmel és figyelemmel fejlesztették tökélyre, amelynek eredményeként végül egy kiegyensúlyozott beltartalmi értékű táplálást biztosító, ízletes állateledelt alkottak a kutyák minden életszakaszára.
 
A termékekhez felhasznált csirkehús Franciaországból érkezik, a hal óceáni lazac, míg a bárányos tápok ausztrál birkahúsból készülnek.
 

Magas szintű szolgáltatások

 
A kisállatok ízletes és egészséges táplálékot érdemelnek, hogy energikusak, boldogok és egészségesek legyenek.
 
Senki nem figyel jobban arra, hogy kedvence boldog és egészséges legyen, mint az ARION.
 

Specifikáció

 

 Természetes antioxidánsok

Természetes antioxidánsok
A kutyák teste olyan szabadgyököket tartalmaz, amelyek károsak lehetnek az állat számra. Ezek rongálhatják az egészséges sejteket. Az E és C vitamin, mint természetes antioxidánsok, hozzákapcsolódnak a szabadgyökökhöz így ártalmatlanná téve azokat. Az E és C vitamin pótlólagos bevitele javítja az állat ellenálló-képességét és megvédi kutyáját az időelőtti öregedéstől.
 
Frukto-oligo-szacharidok (F.O.S.)
Frukto-oligo-szacharidok (F.O.S.)
A nem emészthető szénhidrátok tápanyagul szolgálnak a kutya bélrendszerében található hasznos baktériumok számára. A F.O.S. összetevők javítják a kutya bélflóráját, meggyorsítva a bélrendszer hasznos baktériumainak a fejlődését.
 
 Yucca-növényi kivonatok

Yucca-növényi kivonatok
Természetes kivonatok megkötik az ammóniát, ezáltal mérséklik az ürülékkel járó gázképződést.
 
Vitaminok
Vitaminok
Fontos a táplálékoz adott megfelelő mennyiségű vitamin. Létfontosságúak a testben zajló különböző folyamatokhoz, az immunrendszer erősítésében is kiemelt szerepet játszanak. 
 
Omega 3 és Omega 6
Omega 3 és Omega 6
A vitaminok, az ásványi anyagok és alapvető zsírsavak biztosítják az egészséges, rugalmas bőrt és a fényes szőrt. Az Omega 3 és Omega 6 zsírsavak megfelelő arányú jelenléte fontos szerepet játszik a szőr és a bőr egészségének megtartásában.
 
 Tápszemcse kialakítása
Tápszemcse kialakítása
A tápszemcse mérete, formája és struktúrája elősegíti az optimális száj és foghigiénia elérését.
Tovább