+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Rendkívüli Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 13-19

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Rendkívüli Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 13-19

Hueter Toledo Inc Tuggy Ball - Köteles labda 3 méretben

Raktáron
Raktáron

Hueter Toledo Inc Tuggy Ball - Köteles labda 10 cm

 

SOFT-FLEX játékok 1970 óta vannak jelen az amerikai piacon. A Hueter Toledo, Inc gyártja.

A Soft-Flex játékok különlegessége, hogy tartalmaznak egy beépített HALK sípot, amely mindinkább felkelti a a kedvencünk érdeklődését, és még inkább játékra sarkallja őket. Az anyag úgy lett kialakítva, hogy ezt a sípoló hatást elérjék, így ez nem fog tönkre menni. ( A Soft-Flex játékok puhák, mégis strapabíróak és HALK-an sípolnak. 

 

Tuggy Ball - Köteles labda 10 cm átmérőjű

Tuggy Ball biztosan kutyája kedvenc játéka lesz. Tartós, rugalmas műanyag labda, melyből 4 könnyen megragadható pamut kötél lóg ki.

Ideális a gazdival való közös játszáshoz, illetve kölyökkutyáknak is. A halk sípoló hang, játékra ösztönzi kedvencét. 

Puha, rugalmas, de ennek ellenére tartós és strapabíró. Számoljunk csak...! A labdát 4 irányba lehet húzni, vonni, gyötörni, cibálni.... A vastag pamutkötelek 4 irányba lógnak ki a labdából, amivel számos módon lehet játszani. Csak figyelje kutyáját, hogyan kergeti bele önmagát ebbe az üdvözítő játékba. 

 

Strapabíró, nem mérgező, rugalmas műanyag labda, aminek pamutkötelein csomók vannak, amik fejlesztik a kutya harapását, fogását. A pamut rágása egy biztonságos, nem mérgező út ahhoz, hogy ápolja a kutya fogait.

 

Felügyelet mellett játsszon a termékkel. Kérjük rendszeresen ellenőrízze a termék állapotát, és rongálódás esetén a sérülések elkerülése érdekében cserélje ki. 

 

Származási hely: Kína

 

Szállítási idő
Raktáron
1 790 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek