+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

Hueter Toledo Inc Tuggy Ball - Köteles labda 3 méretben

Rendelhető

Hueter Toledo Inc Tuggy Ball - Köteles labda 10 cm

 

SOFT-FLEX játékok 1970 óta vannak jelen az amerikai piacon. A Hueter Toledo, Inc gyártja.

A Soft-Flex játékok különlegessége, hogy tartalmaznak egy beépített HALK sípot, amely mindinkább felkelti a a kedvencünk érdeklődését, és még inkább játékra sarkallja őket. Az anyag úgy lett kialakítva, hogy ezt a sípoló hatást elérjék, így ez nem fog tönkre menni. ( A Soft-Flex játékok puhák, mégis strapabíróak és HALK-an sípolnak. 

 

Tuggy Ball - Köteles labda 10 cm átmérőjű

Tuggy Ball biztosan kutyája kedvenc játéka lesz. Tartós, rugalmas műanyag labda, melyből 4 könnyen megragadható pamut kötél lóg ki.

Ideális a gazdival való közös játszáshoz, illetve kölyökkutyáknak is. A halk sípoló hang, játékra ösztönzi kedvencét. 

Puha, rugalmas, de ennek ellenére tartós és strapabíró. Számoljunk csak...! A labdát 4 irányba lehet húzni, vonni, gyötörni, cibálni.... A vastag pamutkötelek 4 irányba lógnak ki a labdából, amivel számos módon lehet játszani. Csak figyelje kutyáját, hogyan kergeti bele önmagát ebbe az üdvözítő játékba. 

 

Strapabíró, nem mérgező, rugalmas műanyag labda, aminek pamutkötelein csomók vannak, amik fejlesztik a kutya harapását, fogását. A pamut rágása egy biztonságos, nem mérgező út ahhoz, hogy ápolja a kutya fogait.

 

Felügyelet mellett játsszon a termékkel. Kérjük rendszeresen ellenőrízze a termék állapotát, és rongálódás esetén a sérülések elkerülése érdekében cserélje ki. 

 

Származási hely: Kína

 

Szállítási idő

TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Mindig vedd figyelembe, hogy az adott terméknél milyen szállítási idővel számolunk. Ez az egész rendelésre fog szólni. Ezek tájékoztató jellegűek, jelenlegi helyzetben hosszabb beszerzési idő is előfordulhat.

Aktuális raktárkészletről telefonon érdeklődhetsz!

2-4 nap
1 790 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről