+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Rendkívüli Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 13-19

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Rendkívüli Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 13-19

LUPINE OUTLET Nyakörv macskának 1,25 cm 21-30 cm

Raktáron
Raktáron

 

 

LUPINE Nyakörv macskának Mintás 1,25 cm 21-30 cm

 

LUPINE biztonsági nyakörvek macskáknak

A LUPINE biztonsági, állítható nyakörvek csatja úgy van kialakítva, hogy 2,5 kg terhelésnek kitéve kikapcsolódik, ezzel elkerülve, hogy a macska fennakadjon bárhol is.  A D-alakú hegesztett gyűrű rozsdamentes acélból készült, mely évekig bírja a folyamatos, kemény igénybevételt is, melyre névtábla rakható.   

 

 

 

A legjobb minőségű Jacquard szövetekből anyagában festett szálak szövésével készülnek. A minta nem utólagos rá nyomással vagy szalagvarrással kerül a szövetre, hanem anyagában festett szálak szövésével készül. Ezzel is minimálisra csökkentve a színvesztést, amit a gyártó folyamatosan tesztel. A minták folyamatosan bővülnek, változnak, követve a legújabb trendeket, divatirányzatokat.

 

 

A LUPINE termékek egy mosógépi tisztítás után is ugyanúgy néznek ki, akár egy új darab. Örök garanciával!

 

Méret beállítás 

A bújtató alján kialakított csúszásmentesítő fogak biztosítják, hogy a nyakörv megtartsa a méretének a helyes beállítását.

 

Szövet  macskanyakorv

A legjobb minőségű Jacquard szövetekből, anyagában festett szálak szövésével készülnek. A minta nem utólagos rá nyomással, hanem anyagában festett szálak szövésével készül. A LUPINE termékek egy mosógépi tisztítás után is ugyanúgy néznek ki, akár egy új darab.

 

Biztonsagi csat  macskanyakorv

A LUPINE és a YKK vezető csat gyártó, közösen fejlesztették ki ezt a kiváló minőségű speciális műanyag csatot. A legerősebb műanyag csat a piacon. Úgy lett kialakítva, hogy a 2,5 kg nyomásnál a csat elenged, nehogy a cicánk bárhol is fenn akadjon.

 

Csengő  cica-nyakorv

Akár kint ólálkodik, vagy épp bent ágaskodik, cicánkat mindig hallani fogjuk.

 

 

Fontos! A Lupine biztonsági macskanyakörvekhez póráz nem csatlakoztatható, ezek a nyakörvek kizárólag megjelölésre, és nem sétáltatásra alkalmasak. Sétáltatás során használja a H-típusú hámot, amit kifejezetten cicáknak és kis állatoknak fejlesztettek ki. 

 

Mosógépben 30 fokon mosható.

 

Csengővel vagy csengő nélkük kapható.

 

Szállítási idő
Raktáron
-15%
2 875 Ft
3 380 Ft
Kezdete: 2020.11.15   A készlet erejéig!
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek