+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

PETMATE Vari Kennel 32" 81x57x62 cm

Rendelhető

PETMATE Vari Kennel 32"

81x57x62

 

Amennyiben sűrgősen szüksége van a boxra vegye fel velünk a kapcsolatot. Felár ellenében a box akár 2 napon belül Önnél lehet!

 

Repülőgépes szállításra is alkalmas szállító ketrec. Megbízható fém ajtóval. A modell megfelel a légitársaságok IATA-előírásainak.

 

A frontoldali ajtó csak kívülről nyitható - a nagy fémstiftek összenyomásával. A kutya belülről nem tudja azt kinyitni, így kedvence a szállítás időtartama alatt a box belsejében marad. 


A box felső- és alsó része műanyag csavarokból és anyákból álló, megbízható csatlakozó rendszerrel rögzíthető egymáshoz. Tisztításához a felső rész és a frontoldali ajtó egyszerűen eltávolítható.

 

Mérettáblázat a Vari Kennel Ultra Fashion szállítóboxhoz: 

Színe Külső méret
H x Sz x M
Belső méret
H x Sz x M
Box súlya
üresen
Kutya
max. súlya
Alkalmas pl.
Szürkésbarna/fekete (taupe/black) 71 x 52 x 55 cm 63,5 x 46 x 50 cm 4,5 kg 10 - 15 kg Boston terrier, francia bulldog,
törpe pincser
Szürkésbarna/fekete (taupe/black) 81 x 57 x 61 cm 73 x 50 x 60 cm 7,3 kg 15 - 25 kg Basset hound, kocker spániel, korgis
Szürkésbarna/fekete (taupe/black) 91 x 64 x 69 cm 83 x 57 x 68 cm 8,6 kg 25 - 35 kg Ausztrál juhász, dalmata, csau csau
Szürkésbarna/fekete (taupe/black) 102 x 69 x 76 cm 94 x 62 x 72 cm 14,1 kg 35 - 45 kg Boxer, német rövidszőrű,
labrador, retriever

A megadott, fajtáknak javasolt méretek csupán kötetlen javallatok a fajta általános jellemzői alapján.

 

A helyes repülős box-méret állata számára:

Az IATA (International Air Transport Association) irányelvei szerint a szállítóboxnak minden esetben biztosítani kell azt, hogy benne az állat felegyenesedhessen - anélkül, hogy fejét vagy fülét a box tetejéhez kellene nyomnia. Emellett a boxban elegendő helynek kell lennie ahhoz, hogy az állatnak legyen lehetősége megfordulni és természetes helyzetben lefeküdni.

 

Vari kennel

A helyes hossz (A + 1/2B): mérje meg az állat hosszát az orrától a faroktőig, hozzáadva mellső lába hosszának felét!

A helyes szélesség (C x 2): mérje meg a szélességet lapockától lapockáig, s szorozza meg kettővel!

A helyes magasság (D):mérje meg az állat magasságát a mancsaitól koponyája tetejéig/orrhegyéig!Fontos: ez a szállítóbox az aktuális IATA-iránylevek (Live Animal Regulations) szerint készült.

 

Figyelembe kell venni: 

a mindenkori légitársaság maga dönti el, hogy egy szállítóboxot elfogad-e légi szállításra!


Ezért mindenképp javasoljuk, hogy még vásárlás előtt tisztázza az illetékes légitársasággal a box konformitását! 


Néhány légitársaság megköveteli a csapszegeket vagy kábelkötözőket (ehhez a box-szállítmányhoz ezek nem tartoznak), hogy a box még biztonságosabb legyen. A kábelkötöző segítségével az ajtót fent, lent vagy oldalt még pótlólag is összekötheti a szállítóbox házával. A szállítóbox alsó és felső részét pedig csapszegek segítségével tudja még nagyobb biztonsággal egymáshoz rögzíteni (ez a szállítmány csapszegeket sem tartalmaz).

 

Szállítási idő

TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Mindig vedd figyelembe, hogy az adott terméknél milyen szállítási idővel számolunk. Ez az egész rendelésre fog szólni. Ezek tájékoztató jellegűek, jelenlegi helyzetben hosszabb beszerzési idő is előfordulhat.

Aktuális raktárkészletről telefonon érdeklődhetsz!

7-10 nap
27 500 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről