+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

Hueter Toledo Inc Paw-zzle Balls 2in1 labda 3 Méretben

Rendelhető

Hueter Toledo Inc Paw-zzle Balls  2in1 labda 11 cm

 

A Hueter Toledo Inc, által gyártott Paw-zzle Ball két labda egyben, mely tökéletes választás nagy mozgásigényű kutyáknak. 

A labdát kedvence folyamatosan szeretné "szétválasztani", amely eközben gurul, pörög, ezzel késztetve kutyáját a játékra. A Pawzzle Ball-nál 5 kisméretű lyuk akadályozza meg a belső labdát, hogy kiessen és készteti a kutyáját végtelen játékra.

 

Az anyag tartós műanyag, mely nem válik szét, nem törik el és nem reped meg. A labdákat szerető kutyáknak az egyik legjobb választás ez a játék.

 

A labda átmérője 11 cm, így a labda kis- és közepes termetű kutyáknak javasolt.

 

A Paw-zzle Ball labdák toxikus anyagot nem tartalmaznak, de ezt a játékot is felügyelet mellett alkalmazza és  rendszeresen ellenőrízze az állapotát. Rongálódás esetén a sérülések elkerülése érdekében cserélje játékot.

 

Származási hely: USA

 

 

Szállítási idő

TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Mindig vedd figyelembe, hogy az adott terméknél milyen szállítási idővel számolunk. Ez az egész rendelésre fog szólni. Ezek tájékoztató jellegűek, jelenlegi helyzetben hosszabb beszerzési idő is előfordulhat.

Aktuális raktárkészletről telefonon érdeklődhetsz!

2-4 nap
4 990 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről