+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

+36-70/306-3817 | rendeles@kutyamania.hu | Nyitvatartás H-K-SZ-P 10-18 és  Cs 14-20                                                   < Részletes kereső >

FIREDOG® Dummy Long throw Marking 250 g 27 szín

Előrendelhető

FIREDOG® Dummy Long throw tökéletes dummy munkát biztosít hosszú távolságon. FIREDOG® Dummy Long throw alkalmas fiatal kutyák és felnőtteknek egyaránt. Kialakításának köszönhetően nagyon gyorsan és egyszerűen dobható. Narancssárga kötélnek köszönhetően a kutya számára beleolvad a környezetébe, de mi mégis láthatjuk hová esett a dummy.

 

FIREDOG® Dummy Long throw Marker vagy Marking Dummy segít az edzés alatt a kutyának, hogy a szemével könnyebben tudja követni a dummy útját. A fehér rész a sötét háttérnél, tájon, a sötét rész akkor amikor világos a háttér. Különleges töltelékkel töltött. FIREDOG® Dummy Long throw kerekített, a rövid testnek köszönhetően, jobb fogást biztosít közepén. Amikor a kölykök, vagy fiatal kutyák játszanak a kötelet kivehetjük. Használható a szárazföldön és a vízben is.

 

Vad illattal szagosítható.

Több színben rendelésre.

Szállítási idő

TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Mindig vedd figyelembe, hogy az adott terméknél milyen szállítási idővel számolunk. Ez az egész rendelésre fog szólni. Ezek tájékoztató jellegűek, jelenlegi helyzetben hosszabb beszerzési idő is előfordulhat.

Aktuális raktárkészletről telefonon érdeklődhetsz!

Rendelésre
2 880 Ft
(2 268 Ft + áfa)
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről