GoughNuts Örök garanciás kutyajáték

Kutyajáték örök garanciával?!

2016.06.13 19:27

 

Dióhéjban csak annyit, hogy a GoughNuts játékok ,úgy lettek kialakítva, hogy az a legtöbb kutyatulajdonos és tenyésztő számára megoldást jelentsen a biztonságot illetőe. Hiszen hányszor előfordult az, még a legnagyszerűbb játékok esetében is, hogy a kutya lerágott egy-egy darabot belőle és lenyelte. Ami akár komoly gondokat is okozhat. A gyártó azt állítja, hogy az ő játékai erre megoldást nyújtanak. Nos valóban így van ez???

Lássuk csak!

Legyünk őszinték, nem igazán várjuk el általában, egy rágásra kifejlesztett játéktól, hogy az teljesen elpusztíthatatlan legyen. Azért reménykedünk benne, hogy legalább hetekig vagy hónapokig kitart.

 

A rágójátékok terén elég sok típus van, ismerünk olyat amit egy-két óra gyenge játszadozás után, már ezer darabban találunk, de léteznek olyanok is, amelyek többhetes intenzív rágás után is, csak néhány apró gumi darab válik le róla.

 


GoughNuts a biztonság
új defíniciója

A biztonság, ez az a pont, ahol a GoughNuts játékok a leginkább kitűnnek a rágójátékok közül. Alapelve annyira egyszerű, hogy érthetetlen más gyártónak eddig, hogy nem jutott eszébe hamarabb.

Tehát, bármelyik GougNuts játékot kettévágva, két különböző réteget találhatunk benne. A fekete, mint a külső héj, azt jelzi, hogy a játék még jó állapotban van és a kutya használhatja. Ám, ha a vörös belső mag megjelenik, el kell venni kedvencünktől a játékot és azt visszaküldve a forgalmazónak kapunk helyette egy újat. Ez az egyszerű felépítés adja a GoughNuts játékok beépített biztonsági rendszerét “Chew Toy Safety Indicator”, ami a gyártó szabadalma. 

 

GoughNuts a gyakorlatilag elpusztíthatatlan kutyajáték

A GoughNuts, nem egy hagyományos, Kínából importált kutyajáték, amelyet átneveztek és elnyűhetetlennek tituláltak.... Nem, nem!

Ezek a játékok Kaliforniában készülnek (USA). A gyártónak vegyészmérnökökből és techniakai mérnökökből összeállított szakértőstábja, több mint 20 évnyi tapasztalattal rendelkeznek a gumigyártás területén, s folyamatosan vizsgálják a már szétrágott játékokat és nézik a kutyák erős álkapcsának mechanizmusát. Ezeket a tapasztalatokat mind-mind arra fordítják, hogy a GoughNuts játékokat tovább fejlesszék. Ami mára már annyira sikerült, hogy elfogadott tény ez a legellenállóbb és legstrapabíróbb rágójáték a piacon.

Amellett, hogy igen tartós játék, egyéb más kiemelkedő jellemzővel is bír, mint például

  • gyakorlatilag elpusztíthatatlan,
  • nem tartalmaz toxikus anyagokat,
  • úszik a víz felszínén (kivéve a karbon szálas),
  • könnyen tisztítható,
  • gurul,
  • rágható,
  • rugalmas,
  • pattog
  • újrahasznosítható (ezt csak zárójelben jegyezem meg a környezetbarát kutyatulajdonosok számára.)

Hát nem csodálatos?!

 

Na, de melyiket is válasszam?

Az eredeti Goughnuts játékok többféle típust kínálnak. Vannak puhábbak, keményebbek, kisebbek, nagyobbak.... De, melyik is a megfelelő választás kedvencünknek? Először is tudnod kell, hogy a kedvenced melyik rágókategóriába tartozik:

  • GoughNuts Zöld — kimagaslóan rugalmas és ellenálló a legtöbb kutya számára. Ha normál játékok viszonylag pár hetet bírnak, akkor a zöld is elég neki, de ellenkező esetben mindig a feketetét válaszd
  • GoughNuts Fekete — kemény és erős rágójáték, az intenzív rágóknak és a keményebb fajtáknak
  • GoughNuts Maxx/P50 — ez a legerősebb, mely karbonszálas erősítést kapott, ez a rágójátékok csúcsa. Ha kedvenced nagyobb, mint a tv-éd, vagy igazi „játékpusztító” mindenképp emellett dönts

 

A cég, először a nevükre jellemző „Doughnuts”, azaz fánk alakot kezdte el gyártani, ami mai napig is bestseller. Ám gyorsan bővítették a palettájukat további, a kutyák számára kedves alakzatokkal.

 

A kettős színárnyalatú játékok, interaktív foglalkozásokra valóak, nem rágójátékok és nincs bennük a belső piros mag sem. Például a labdajátékok úgy lettek kialakítva, hogy a felületük barázdált, így nem akadályozza a kutyát játékközben a légzésben. Viszont ezekkel a barázdákkal a játék veszít a tartósságából, ezért ez is interaktív játék.

 

GoughNuts 4 különböző formában jelenik meg:

  • doughnut, karika vagy fánk alakú — ez az első és eredeti GoughNuts forma, ami mai napig bestseller, a kutyák egyszerűen imádják, gurul, pattog, jól fogható, majszolható....
  • bot — a legjobb választás azoknak a kutyáknak, akik órákig képesek apportírozni
  • labda — ez a legkényelmesebb és legnagyszerűbb játék, amit bárhová magaddal vihetsz
  • A tug, huza-vona játék — ez a legújabb kialakítás, ami azoknak ajánlott, akik szeretik a „huza-vona” játékokat, vagy akár két vagy több kedvence van otthon

 

Összegezve

Elmondható, hogy a GoughNuts, egy kitűnő és egyedülálló termék a piacon, melynek ára nem olcsó, de éppen annyi amennyit ér.

Aki hetente költ újabb és újabb játékokra a kutyái számára, de mind megsérült néhány órás vagy napos játék után, azoknak a legjobb választás,, mert a végén sokkal kevesebbe kerül, hisz nem csak tovább tartanak, de egy életreszóló garanciát kapnak a termékekre.

Mindemellett a kutyák imádják!

Kell ennél több?!

 

Téged meggyőzött? Szeretnéd máris kedvencedet meglepni vele? Katt ide!

 

 

 

 

Webáruház készítés
argep.hu aprohirdetesingyen.hu arcedula.hu kandh mypos_eu