Cikkek, Hasznos, Blog

Lunderland, avagy a BARF etetés alapjai

2017.03.15 16:23

lunderland

 

A BARF étrendnek komoly hagyománya és kultúrája van a nyugati országokban, elsősorban a németeknél. A természetes etetést szem előtt tartó gyártók étrendkiegészítők, természetes jutalomfalatok, rágókák, zöldség- és gyümölcskeverékek széles tárházát kínálják a gazdiknak.


Magyarországon egyre többen váltanak át nyers étrendre, miközben jó minőségű kiegészítőkhöz nehen lehetett hozzájutni, mi több, a gazdik nem is tudták, mit lehet és mit nem kutyájuknak, macskájuknak adni. Addig keresgéltünk, amíg megtaláltuk a német Lunderland márkát, ami kiváló minőségben nyútja mindazokat a termékeket, amikre szükségünk lehet.


Étrendkiegészítőink, jutalomfalataink és rágókáink bármely kutyának és macskának ajánlhatóak. Célcsoportunk azok a vásárlók, akik problémáikra 100%-ig természetes megoldást szeretnének találni, tartósítószer - és adalékanyagmentes kiegészítőket, zöldségeket, jutalomfalatokat akarnak etetni.

 


Miért a Lunderland?


Mert a Lunderland egyedülálló módon igazolni tudja mindenterméke eredetét. A kínálatban szinte csak BIO termékek szerepelnek. Független szervezet által bevizsgált termékeket forgalmaznak, amiről igazolást is adnak


Minden terméke a lehető legnagyobb odafigyeléssel készült:

  • alkalmaznak fagyasztva szárítási eljárást,
  • megőrzik a termékek omega 3 ,
  • vitamin és ásványi anyag tartalmát


Németországban a leginkább ismert és gazdik által elismert étrendkiegészítő márka

Már nálunk is megtalálható a polcokon!

Lunderland


Webáruház készítés
argep.hu aprohirdetesingyen.hu arcedula.hu kandh mypos_eu